top of page
Face_edited.jpg

Viscoderm® Hydrobooster

Syväkosteuta ihoasi saadaksesi entistä kimmoisamman ja heleämmän lopputuloksen. Ihosi on kuin uudestisyntynyt.

VISCODERM® HYDROBOOSTER

 

Viscoderm® Hydrobooster voi vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä iholla, silottaa juonteita ja syviä arpia sekä syväkosteuttaa ihoa. Pistoksena annettava tuote koostuu stabiloidusta hyaluronihaposta.

Hydroboosterin avulla voit saavuttaa sileämmän, tasaisen ja täyteläisemmän ihon. Hoito on erinomainen kasvojen dynaamisilla alueilla, kuten otsassa, suun ympärys alueella ja silmäkulmissa. Hoidolla voidaan myös tasoittaa aknearpia, ja edistää arpikudoksen paranemista.

Hydrobooster® toimii kaksivaikutteisesti, kosteuttava ja kudosta uudistava ominaisuus yhdessä mekaanisen venytyksen kanssa tasoittaa pinnallisempia juonteita, jolloin saadaan aikaan ainutlaatuinen HYRDROSTRETCH-vaikutus. Syväkosteutus parantaa ihon kosteustasapainoa, lisää ihon kimmoisuutta ja hehkua. 

KENELLE HOITO SOPII?

 

Hoito sopii kaikille ketkä haluavat iholle syväkosteutusta, ennaltaehkäistä ikääntymisen merkkejä, tasoittaa pinnallisia ryppyjä tai parantaa aknearpia. 

KÄSITTELY JA TULOKSET

 

Ihon pintaan injektoidaan mirkopistosten avulla kevyesti ristiinsidottua hyaluronihappoa. Toimenpide on nopea ja saatat tuntea pientä nipistelyä ja kirvelyä hoidon aikana. Halutessasi ihoalueelle voidaan levittää puuduteaine. 

Hoidon jälkeen iho voi punoittaa ja tuntua hieman ärtyneeltä. Osalle asiakkaista saattaa tulla kevyttä turvotusta sekä mustelmia, jotka johtuvat ihon reaktiosta neulan pistolle. Varsinaista palautumisaikaa ei hoidolla ole, ja tarkemmat kotihoito-ohjeet saat mukaan vastaanotolta. 

 

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi Viscoderm® Hydrobooster -injektiohoito annetaan tavallisesti kahdessa erässä neljän viikon välein.  Konsultointi pidetään jokaisen kanssa ennen hoitoa ja tämä sisältyy varattavaan aikaan. 

bottom of page