top of page

Profhilo

Uuden ajan tehokkain kasvohoito.

TÄYTEAINEHOIDOT: Image

PROFHILO® LYHYESTI

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Profhilon hyaluronihappopitoisuus (on markkinoiden korkeimpia (64 mg / 2 ml). 


Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. 

Profhiloa ei turhaan kehuta uuden ajan tehokkaimmaksi kasvohoidoksi.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

PROFHILO® HOIDON TOIMINTA

 

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa.  Profhilo® ei ole ainoastaan ihonvahvistaja vaan sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

 

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan ja kohottavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. 

Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu. Injektoituna hyaluroonihapon vaikutus toimii tutkitusti paljon paremmin kuin perinteinen kasvohoito.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

KENELLE HOITO ON TARKOITETTU?

Ärsyttääkö sinua väsynyt ilme, veltostunut iho tai muut ikääntymisen merkit? Tämä hoito on juuri sinulle!

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat.

Hoidosta on varmasti hyötyä, mikäli olet yli 35-vuotias.

Lue alta kenelle täyteainehoidot eivät sovellu.

MILLAISEEN HOITOON MINUN ON VARAUDUTTAVA?

Profilo-hoito on nopea ja helppo toimenpide, jonka voi suorittaa jopa lounastauolla.

Profilo injektoidaan ihon pintaan BAB-tekniikalla. Tekniikka tarkoittaa käytännössä kymmentä pistokohtaa eli viittä pistettä kasvojen molemmilla puolilla.

Tämä tekniikka takaa luonnollisen ja pitkäkestoisen ilmeen pistokohtaan ja sitä ympäröivälle alueelle. Lisäksi tekniikalla minimoidaan mahdollinen ja mustelmat hoidon jälkeen.

Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa aluksi, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

Optimaalisin tulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

 • Mitä hyaluronihappo on?
  Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
 • Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?
  - Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan. ​
 • Kenelle täyteainehoito ei sovi?
  Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
 • Kauanko lopputulos säilyy?
  Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään. Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
 • Ovatko täyteainehoidot turvallisia?
  Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
 • Miten täyteaine pitäisi valita?
  Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa. Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
 • Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?
  Lue aiheesta FAQ-sivulta. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoidon onnistumisen kannalta!
bottom of page