top of page
IMG_20240325_174652.jpg

Tiimi

Studio Melissassa toimii kuusi kokenutta ammattilaista sinun kaunistukseksesi. Kaipaatpa helpotusta arkeesi kestomeikkien osalta, apua ihosi hyvinvointiin taikka päivitystä hiuksiisi, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme.

TIIMI: Meet the Team
P4131139-01.jpeg

Sara-Maj

Sara-Maj on microblading- ja kestopigmentointiartisti sekä -kouluttaja ja esteettisten hoitojen-asiantuntija. Sara-Maj laajentaa palveluitaan aktiivisesti ja opiskelee parhaillaan terveydenhuollon ammattilaiseksi.


​Kauneudenhoitajana Sara-Maj:lle on tärkeää toimia täysin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Esteettiset käsittelyt ovat monelle ihmiselle uusi tuttavuus ja siksi Sara-Maj:lle on sydämen asia luoda levollinen tunnelma. Tämä onnistuu, sillä sinä saat kertoa toiveistasi ja odotuksistasi avoimesti ennen käsittelyä. Näin toimimalla voidaan yhdessä kokea, mikä on sinun toiveesi kauneutesi suhteen. Silloin lopputulos on varmasti sinulle mieluisa ja luonnollinen.

Sara-Maj:n asiantuntemus on tullut tunnetuksi ja hänen palvelunsa ovat kysyttyjä läpi Suomen maan.

P4131286-01.jpeg

Niina

Niina toimii sairaanhoitajana esteettisten hoitojen parissa. Hyvinvointi ja kauneus ovat aina olleet Niinalle intohimo. Niina on toiminut sairaanhoitajana erilaisissa työtehtävissä noin kahden vuoden ajan. Tällä hetkellä hän työskentelee kotisairaanhoidossa yrittäjyyden lisäksi. 

 

Niina on helposti lähestyttävä ja asiakastyö on hänelle tuttua. Niina on toiminut aikanaan kauneudenhoitoalalla myös kampaajana.

Niina haluaa huolehtia että asiakas tuntee hoitojen aikana olonsa turvalliseksi ja rentoutuneeksi. Hoitojen tarkka suunnittelu ja potilasturvallisuus ovat asioita, joita Niina pitää ensisijaisen tärkeänä. 

Tällä hetkellä valittavia palveluita on kaksi, ja tarkoituksena Niinalla on syventää osaamista injektiohoidoissa sekä kouluttaa itseään laaja-alaisesti esteettisten hoitojen ammattilaiseksi. 

P4131175-01.jpeg

Erika

Erika on toiminut parturi-kampaajana 16 vuoden ajan ja omaa siksi erittäin vankan kokemuksen hiusten parissa työskentelystä. Tämä tarkoittaa asiakkaalle lähtökohdista ja toiveista riippumatta, aina juuri mieleistä lopputulosta. Erika toimii myös microblading- ja kestopigmentointiartistina Studio Melissassa.

Erika seuraa tarkasti ja aktiivisesti trendejä hiustyylien ja tuotteiden suhteen. Sen lisäksi, että hiuksesi on saatu tapaamisen jälkeen kauniiksi, Erikalle tärkeää on opastaa oikeanlaisen kotihoidon suhteen, johon sisältyy myös juuri tarpeidesi mukaiset tuotteet.

Erikan laajan osaamisen lisäksi, hänen erityistaitonsa on hiusten raidoitus- ja vaalennuskäsittelyt. Eniten kiitosta Erika saa asiakkailta kyvystään kertoa selkeästi ja rakentavasti, mitkä ovat missäkin tilanteessa toimivimmat vaihtoehdot upean lopputuloksen saavuttamiseksi, että säilyttämiseksi.

P4131070-01.jpeg

Essi

Essi on ammattitaitoinen ripsiteknikkomme ja microblading-/kestopigmentointi artisti. Hän on työskennellyt Studio Melissassa lokakuusta 2021 lähtien. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat myös Brow Lift -kulmien laminointi sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

 

Essillä on palava halu kehittää osaamistaan ja siksi hän pitää tärkeänä hioa taitojaan koulutuksien avulla.

Essille asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntä ja hänelle on tärkeää että asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen käynnillään, sekä omannäköisensä ja huolella tehdyt ripset ja kulmat!

P4131378-01.jpeg

Saara

Saara on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2011 ja on siis kokenut konkari alalla.

 

Saaralla on vahva osaaminen erilaisista tekniikoista mm. hiusten värjäämisessä ja leikkaamisessa. Lempitöitä ovat raidoitukset, kampaukset ja hiusten mallinmuutosleikkaukset.

 

Saara on persoonaltaan rauhallinen, iloinen ja huomaavainen. Häneltä voi myös aina kysyä ehdotuksia uuteen tyylin ja neuvoja hiustenlaittoon.

 

Saara seuraa hiusmuotia ja on perillä uusista trendeistä ja niiden toteutuksista. Hän on palveluhenkinen kampaaja, joka haluaa saada kaikki rakastamaan omia hiuksiaan. Hänen ihmistuntemuksen ansioista voit höpötellä ajan kuluksi tai rentoutua rauhassa - sinä päätät minkälaista palvelua haluat.

P4131405-02.jpeg

Jiska

Jiska on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Vuokatin Urheiluopistosta 2023.

 

Jiska hallitsee erinomaisesti sekä klassisen- että urheiluhieronnan ja lisäksi kinesioteippauksen ja traktio/mobilisiointi-hoidot nivelille. Hierontakokonaisuuden täydentämiseksi kuuluu myös passiiviset venytykset sekä venytystekniikoiden ohjeistaminen.

Jiska omaa hyvät vuorovaikutustaidot ja kokee tärkeänä, että tulet saamaan ammattitaitoisen sekä rentouttavan hoidon.

Jiskalla on vakaa aikomus kehittää omaa ammattitaitoaan ja pysymään uusien hieronta tekniikoiden tasalla.

Tulevaisuudessa Jiskan repertuaariin tulee kuulumaan myös dry needling hoidot.

bottom of page