IMG_0876_edited_edited_edited.jpg

Tiimi

Studio Melissassa toimii kaksi kokenutta ammattilaista sinun kaunistukseksesi. Kaipaatpa helpotusta arkeesi kestomeikkien osalta, apua ihosi hyvinvointiin taikka päivitystä hiuksiisi, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme.

 
IMG_6747_edited_edited.jpg

Sara-Maj

Sara-Maj on microblading- ja kestopigmentointiartisti ja esteettisten hoitojen-asiantuntija. Sara-Maj laajentaa palveluitaan aktiivisesti ja opiskelee parhaillaan terveydenhuollon ammattilaiseksi.

​Sara-Maj:lle esteettisenä hoitajana on tärkeää toimia täysin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Esteettiset käsittelyt ovat monelle ihmiselle uusi tuttavuus ja siksi Sara-Maj:lle on sydämen asia luoda levollinen tunnelma. Tämä onnistuu, sillä sinä saat kertoa toiveistasi ja odotuksistasi avoimesti ennen käsittelyä. Näin toimimalla voidaan yhdessä kokea, mikä on sinun toiveesi kauneutesi suhteen. Silloin lopputulos on varmasti sinulle mieluisa ja luonnollinen.

Sara-Maj:n asiantuntemus on tullut tunnetuksi ja hänen palvelunsa ovat kysyttyjä läpi Suomen maan.

IMG_0887_edited.jpg

Erika

Erika on toiminut parturi-kampaajana 16 vuoden ajan ja omaa siksi erittäin vankan kokemuksen hiusten parissa työskentelystä. Tämä tarkoittaa asiakkaalle lähtökohdista ja toiveista riippumatta, aina juuri mieleistä lopputulosta.

Erika seuraa tarkasti ja aktiivisesti trendejä hiustyylien ja tuotteiden suhteen. Sen lisäksi, että hiuksesi on saatu tapaamisen jälkeen kauniiksi, Erikalle tärkeää on opastaa oikeanlaisen kotihoidon suhteen, johon sisältyy myös juuri tarpeidesi mukaiset tuotteet.

Erikan laajan osaamisen lisäksi, hänen erityistaitonsa on hiusten raidoitus- ja vaalennuskäsittelyt. Eniten kiitosta Erika saa asiakkailta kyvystään kertoa selkeästi ja rakentavasti, mitkä ovat missäkin tilanteessa toimivimmat vaihtoehdot upean lopputuloksen saavuttamiseksi, että säilyttämiseksi.