top of page

Tiimi

Studio Melissassa toimii neljä kokenutta ammattilaista sinun kaunistukseksesi. Kaipaatpa helpotusta arkeesi kestomeikkien osalta, apua ihosi hyvinvointiin taikka päivitystä hiuksiisi, voit kääntyä luottavaisin mielin puoleemme.

TIIMI: Meet the Team
P1010388-01_edited_edited.jpg

Sara-Maj

Sara-Maj on microblading- ja kestopigmentointiartisti sekä -kouluttaja ja esteettisten hoitojen-asiantuntija. Sara-Maj laajentaa palveluitaan aktiivisesti ja opiskelee parhaillaan terveydenhuollon ammattilaiseksi.

​Kauneudenhoitajana Sara-Maj:lle on tärkeää toimia täysin yhteistyössä asiakkaan kanssa. Esteettiset käsittelyt ovat monelle ihmiselle uusi tuttavuus ja siksi Sara-Maj:lle on sydämen asia luoda levollinen tunnelma. Tämä onnistuu, sillä sinä saat kertoa toiveistasi ja odotuksistasi avoimesti ennen käsittelyä. Näin toimimalla voidaan yhdessä kokea, mikä on sinun toiveesi kauneutesi suhteen. Silloin lopputulos on varmasti sinulle mieluisa ja luonnollinen.

Sara-Maj:n asiantuntemus on tullut tunnetuksi ja hänen palvelunsa ovat kysyttyjä läpi Suomen maan.

P1010294-01_edited.jpg

Erika

Erika on toiminut parturi-kampaajana 16 vuoden ajan ja omaa siksi erittäin vankan kokemuksen hiusten parissa työskentelystä. Tämä tarkoittaa asiakkaalle lähtökohdista ja toiveista riippumatta, aina juuri mieleistä lopputulosta. Erika toimii myös microblading- ja kestopigmentointiartistina Studio Melissassa.

Erika seuraa tarkasti ja aktiivisesti trendejä hiustyylien ja tuotteiden suhteen. Sen lisäksi, että hiuksesi on saatu tapaamisen jälkeen kauniiksi, Erikalle tärkeää on opastaa oikeanlaisen kotihoidon suhteen, johon sisältyy myös juuri tarpeidesi mukaiset tuotteet.

Erikan laajan osaamisen lisäksi, hänen erityistaitonsa on hiusten raidoitus- ja vaalennuskäsittelyt. Eniten kiitosta Erika saa asiakkailta kyvystään kertoa selkeästi ja rakentavasti, mitkä ovat missäkin tilanteessa toimivimmat vaihtoehdot upean lopputuloksen saavuttamiseksi, että säilyttämiseksi.

P1010325-01_edited.jpg

Essi

Essi on ammattitaitoinen ripsiteknikkomme ja microblading-/kestopigmentointi artisti. Hän on työskennellyt Studio Melissassa lokakuusta 2021 lähtien. Hänen osaamisalueisiinsa kuuluvat myös Brow Lift -kulmien laminointi sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

 

Essillä on palava halu kehittää osaamistaan ja siksi hän pitää tärkeänä hioa taitojaan koulutuksien avulla.

Essille asiakaspalvelu on aina ollut lähellä sydäntä ja hänelle on tärkeää että asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen käynnillään, sekä omannäköisensä ja huolella tehdyt ripset ja kulmat!

P5140120-01_edited.jpg

Eerika

Eerika toimii Studio Melissassa kosmetologinamme ja hallitsee myös ripsienpidennystyöt.


Hänen työhönsä kuuluu kosmetologiset palvelut muun muassa jalka- ja kasvohoidot, sokeroinnit sekä ripsien kestotaivutukset.

 

Eerika on luonteeltaan rauhallinen, ystävällinen ja tykkää tehdä työnsä huolella. Hän haluaa palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti parhaalla mahdollisella tavalla.  Tärkeää on myös käytettävien tuotteiden laatu sekä, että asiakas saa avun tarpeeseensa.

Eerikan mielestä parasta tässä työssä on se, kun asiakas todella rentoutuu ja saa oman hetkensä. Olet lämpimästi tervetullut rentoutumaan!

bottom of page