Filler

Täyteainehoidot

 

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot ovat nykyään luonnollisen lopputuloksen mahdollistavia hoitoja, joilla voit korostaa omia kasvon piirteitäsi tai muokata niitä itseäsi miellyttävimmiksi.

Hoidot sopivat kaikille täysi-ikäisille, sukupuoli- tai yläikärajoja ei ole. Hoito ei kuitenkaan sovi sinulle, jos sinulla on immunologinen sairaus, verenohennuslääkkeet, ihosairaus tai esimerkiksi maksan vajaatoiminta. Lue lisää alla olevasta listasta tarkemmat vaatimukset.

Käytämme täyteaineina vain laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappovalmisteita. Käyttämämme täyteaineet ovat seuraavat: Revolax Deep & Sub-Q ja Infini Soft Lips & XL.
 
Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan ja se on siksi elimistölle turvallista. Vaikutus kestää n. 8-12 kk yksilöllisesti. Vaikutusta voidaan vielä tehostaa uusintahoidolla muutaman kuukauden kuluttua.
 
Kaikki meillä tehtävät hoidot suorittaa terveydenhuoltoalan opiskelija, jolla on vankka kokemus esteettisistä toimenpiteistä. Sara-Maj omaa vahvan esteettisen näkemyksen yhdistettynä hyvään tuntemukseen kasvojen anatomiaan, ja nämä ovatkin tärkeimpiä seikkoja, jotta lopputulos on turvallinen ja upea.

 

HUULIEN MUOTOILU JA TÄYTTÖ

Huulten muotoilu on yksi suosituimmista kauneustoimenpiteistä. Täyteainehoidolla voidaan muuttaa huulien muotoa, että myös muotoilla huulia täyteläisemmiksi. 

Käytämme erilaisia huulen täyttötekniikoita ja tekniikka valitaan aina tarpeen mukaan. Toimenpide on nopea, mutta tästä huolimatta varaamme aikaa aina 1h sisältäen konsultaation, jolloin käymme rauhassa läpi kaiken tärkeän ennen toimenpidettä. Hoitoalue puudutetaan tehokkaalla puudutevoiteella ennen varsinaisen hoidon aloittamista.

 

REVOLAX täyteaineet

REVOLAX on erittäin korkealaatuinen täyteaine. REVOLAX käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. REVOLAX täyteaineruiske sisältää lidokaiini-puudutteen, joka tekee toimenpiteestä mielyttävämmän. Täyteaineen vaikutus kestää n. 6-12 kk yksilöllisesti.

FILLMED ART FILLER täyteaineet


Art Filler Tri-hyal-tekniikka lupaa turvallisen ja pitkäkestoisen täyteaineen. Kliiniset tutkimukset lupaavat pysyvyydeksi jopa 18 kuukautta. Geelit on valmistettu ei eläinperäisestä hyaluronihaposta ja niillä on täydellinen tasapaino vapaan hyaluronihapon, pitkien ja erittäin pitkien hyaluronihappo-ketjujen välillä. Tämä tarkoittaa että, jokainen filleri on kehitetty tarkkaan hoitotavoitetta huomioon ottaen. Art Filler tuotteet sisältävät aina automaattisesti lidokaiinia.​