Filler

Täyteainehoidot

 

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot ovat nykyään luonnollisen lopputuloksen mahdollistavia hoitoja, joilla voit korostaa omia kasvon piirteitäsi tai muokata niitä itseäsi miellyttävimmiksi.

Hoidot sopivat kaikille täysi-ikäisille, sukupuoli- tai yläikärajoja ei ole. Hoito ei kuitenkaan sovi sinulle, jos sinulla on immunologinen sairaus, verenohennuslääkkeet, ihosairaus tai esimerkiksi maksan vajaatoiminta. Lue lisää alla olevasta listasta tarkemmat vaatimukset.

Käytämme täyteaineina vain laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappovalmisteita. Käyttämämme täyteaineet ovat seuraavat: Revolax Deep & Sub-Q ja Infini Soft Lips & XL.
 
Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan ja se on siksi elimistölle turvallista. Vaikutus kestää n. 8-12 kk yksilöllisesti. Vaikutusta voidaan vielä tehostaa uusintahoidolla muutaman kuukauden kuluttua.
 
Kaikki meillä tehtävät hoidot suorittaa terveydenhuoltoalan opiskelija, jolla on vankka kokemus esteettisistä toimenpiteistä. Sara-Maj omaa vahvan esteettisen näkemyksen yhdistettynä hyvään tuntemukseen kasvojen anatomiaan, ja nämä ovatkin tärkeimpiä seikkoja, jotta lopputulos on turvallinen ja upea.

 

HUULIEN MUOTOILU JA TÄYTTÖ

Huulten muotoilu on yksi suosituimmista kauneustoimenpiteistä. Täyteainehoidolla voidaan muuttaa huulien muotoa, että myös muotoilla huulia täyteläisemmiksi. 

Käytämme erilaisia huulen täyttötekniikoita ja tekniikka valitaan aina tarpeen mukaan. Toimenpide on nopea, mutta tästä huolimatta varaamme aikaa aina 1h sisältäen konsultaation, jolloin käymme rauhassa läpi kaiken tärkeän ennen toimenpidettä. Hoitoalue puudutetaan tehokkaalla puudutevoiteella ennen varsinaisen hoidon aloittamista.

 

REVOLAX täyteaine

REVOLAX on erittäin korkealaatuinen täyteaine. REVOLAX käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. REVOLAX täyteaineruiske sisältää lidokaine-puudutteen, joka tekee toimenpiteestä mielyttävämmän. Täyteaineen vaikutus kestää n. 6-12 kk yksilöllisesti.

INFINI täyteaine


​Kaikki INFINI PREMIUM -tuotteet on luotu italialaisessa laboratoriossa monivuotisen tutkimuksen ja yhteistyön tuloksena. INFINI täyteaineet perustuvat hyaluronihappoon ja niillä on poikkeuksellinen plastisuus ja erinomaiset korjaavat ominaisuudet.INFINI-tuotteiden tavoitteena oli luoda turvallisia valmisteita, jotka perustuvat uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen ja lääketieteellisiin innovaatioihin.

 
 

Kysymykset täyteainehoidoista

Mitä hyaluronihappo on?


Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä.
Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita.
Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?


- Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan.
Kenelle täyteainehoito ei sovi?


Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
Kauanko lopputulos säilyy?


Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään.
Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
Ovatko täyteainehoidot turvallisia?


Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen.
Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
Miten täyteaine pitäisi valita?


Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa.
Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?


Näistä voit lukea Tärkeää Huomioitavaa-sivulta lisää tai ladata hoito-ohjeet tästä itsellesi.