top of page
Filler

Täyteainehoidot

TÄYTEAINEHOIDOT: Image

TÄYTEAINEHOIDOT

Täyteainehoidot ovat nykyään luonnollisen lopputuloksen mahdollistavia hoitoja, joilla voit korostaa omia kasvon piirteitäsi tai muokata niitä itseäsi miellyttävimmiksi.

Hoidot sopivat kaikille täysi-ikäisille, sukupuoli- tai yläikärajoja ei ole. Hoito ei kuitenkaan sovi sinulle, jos sinulla on immunologinen sairaus, verenohennuslääkkeet, ihosairaus tai esimerkiksi maksan vajaatoiminta. Lue lisää alla olevasta listasta tarkemmat vaatimukset.

Käytämme täyteaineina vain laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappovalmisteita. Käyttämämme täyteainemerkit ovat: Juvederm, Revolax ja Infini.
 
Hyaluronihappoa esiintyy ihossa luonnostaan ja se on siksi elimistölle turvallista. Vaikutus kestää n. 8-12 kk yksilöllisesti. Vaikutusta voidaan vielä tehostaa uusintahoidolla muutaman kuukauden kuluttua.
 
Kaikki meillä tehtävät hoidot suorittaa sairaanhoitajaopiskelija, jolla on vankka kokemus esteettisistä toimenpiteistä.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

HUULIEN MUOTOILU JA TÄYTTÖ

Huulten muotoilu on yksi suosituimmista kauneustoimenpiteistä. Täyteainehoidolla voidaan muuttaa huulien muotoa, että myös muotoilla huulia täyteläisemmiksi. 

Käytämme erilaisia huulen täyttötekniikoita ja tekniikka valitaan aina tarpeen mukaan. Toimenpide on nopea, mutta tästä huolimatta varaamme aikaa aina 1h sisältäen konsultaation, jolloin käymme rauhassa läpi kaiken tärkeän ennen toimenpidettä. Hoitoalue puudutetaan tehokkaalla puudutevoiteella ennen varsinaisen hoidon aloittamista.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

LEUAN KÄRJEN JA LEUKALINJAN MUOTOILU / KOROSTUS
 

Hyaluronihappovalmisteella voidaan muotoilla leukaa ja sen kärkeä tai koko leukalinjaa. Muotoilu täyteaineella selkeyttää koko leukalinjaa, napakoittaa löysää ihoa leuan alta ja häivyttää "hamsteripusseja". Hoidolla voidaan korjata myös epäsymmetriaa.

Leukalinjan muotoilu voidaan tehdä kanyylitekniikalla, jolloin toimenpide on lähes kivuton ja mustelmia ei yleensä tule.

Hoito soveltuu niin miehille kuin naisillekin, sillä täyteaineilla voidaan muotoilla alakasvoja feminiinisemmäksi tai maskuliinisemmaksi. 

POSKIPÄIDEN JA NASOBIAALIJUONTEIDEN MUOTOILU

 

Poskipäiden kohotus ja korostus täyteaineilla kohottaa kasvonpiirteitä ja tuo ryhtiä, että nuorekasta täyteläisyyttä kasvoille. Hoidolla voi korostaa myös luontaisesti matalia poskipäitä.

Nasolabiaalijuonteiksi kutsutaan nenänpielestä lähteviä juonteita. Nasolabiaalijuonteiden täyttö häivyttää kyseisiä juonteita kasvoista.

 

Poskien kohotessa myös nenän ja suun väliset nasolabiaalijuonteet tasoittuvat. Joskus pelkällä poskipäiden korostuksella saadaan häivytettyä nenän ja suunpielten alueen juonteita.

Jos nasolabiaalijuonteet ovat syvät, ne voidaan käsitellä erikseen saman käynnin aikana.

Poskipäiden muotoilu voidaan tehdä myös kanyylitekniikalla, jolloin toimenpide on lähes kivuton ja mustelmia ei yleensä tule.

MARIONETTE JUONTEET

 

Täyteainetta käytetään täyttämään hienot viivat suun ympärillä ja kääntämään suun kulmat ylöspäin tarpeen mukaan.

 

Tämä on täysin mukautettu hoito, joka perustuu tarpeisiisi ja toiveisiisi.

Yleisesti tähän hoitoon käytetty täyteainemäärä on 0.5 ml.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

JUVEDERM® täyteaineet

Juvéderm® on maailman johtava täyteainesarja, jonka innovatiivinen ja edistyksellinen valmistustekniikka antaa luonnollisen, pitkään kestävän lopputuloksen. Juvéderm®-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo yli 35 vuoden ajan.

 

Juvéderm®-tuotesarjassa käytetään edistyksellistä tekniikkaa. Toimenpiteillä on erinomainen turvallisuusprofiili ja ne antavat luonnollisen ja pitkään kestävän lopputuloksen. Juvéderm®-tuotteita on käytetty yli 16 miljoonassa toimenpiteessä, ja käyttäjien määrä kasvaa päivä päivältä. 

REVOLAX täyteaineet

REVOLAX on erittäin korkealaatuinen täyteaine. REVOLAX käyttää ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, jolla on korkea puhtaus ja on optimoitu synkronoimaan ihmisen ihokudoksen kanssa. REVOLAX täyteaineruiske sisältää lidokaiini-puudutteen, joka tekee toimenpiteestä mielyttävämmän. Täyteaineen vaikutus kestää n. 6-12 kk yksilöllisesti.

 

INFINI täyteaineet

 

Infini Premium täyteaineet ovat yksivaiheisia täyteaineita, jotka on luotu käyttämällä
uusinta tekniikkaa ja kehittyneitä valmistusprosesseja. Infinin parhaita puolia on tuotevalikoiman laajuus, josta löydetään erilaisia hyaluronihappopitoisuuksia, jonka avulla saamme räätälöityä juuri sinulle sopivan lopputuloksen.

 

Tuotteiden sileä rakenne johtuu siitä, että ne tehdään innovatiivisen ja monivaiheisen happoilmausjärjestelmän avulla. Tämän ansiosta lopputuloksesta tulee miellyttävän tuntuinen ja tuotetta käytettäessä paranemisprosessi on monesti myös helpompi.

TÄYTEAINEHOIDOT: FAQ
bottom of page