top of page
Woman with Freckles

Cellboosters®

CELLBOOSTER® GLOW

Cellbooster GLOW palauttaa ihon rakennetta, ravitsee ja syväkosteuttaa ihoa. Cellbooster Glow tasoittaa ihon sävyä ja antaa iholle suojan ulkoisille ärsykkeille. Toimii hyvin erityisesti akneiholle sekä uv-säteilyn aiheuttamille pigmenttimuutoksille.

 

Glow hoitoliuoksessa vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo, bioitiini, c-vitamiini, glutationi, sekä useat aminohapot. Hoito sopii kaikenikäisille, ja toimii hyvin myös ennaltaehkäisevänä hoitona. 

Indikaatiot: hyperpigmentaatio, alkavat ikääntymisen merkit (juonteet ja rypyt), kuiva iho, epätasainen ihon sävy, ympäristön ja auringon vahingoittama iho

Hoitoalueet: kasvot, kaula, dekoltee, kämmenet, vartalo

 

Hoitoa suositellaan tehtävän sarjahoitona, 2-3vk välein. Tulosten maksimoimiseksi suosittelemme kolmea hoitokertaa, ylläpitohoito 3-4kk välein. 

CELLBOOSTER® SHAPE

 

Cellbooster SHAPE vähentää paikallisen rasvan muodostumista, nesteen kertymistä ja turvotusta.

 

Shape hoitoliuoksessa vaikuttavat aineet ovat hyaluronihappo, L-karnitiini ja C-vitamiini. Tuote hajottaa pitkäketjuisia rasvahappoja, ja normalisoi aineenvaihdunta prosessia, stabiloi ihon suolavesi tasapainoa, ja vähentää paikallisen rasvan kertymistä.

 

Indikaatiot: paikallinen rasvakertymä, veltostunut iho, kaksoisleuka, pulleat posket, selluliitti, nestekestymät ja turvotus.

 

Hoitoalueet: kasvot, kaula, dekolte, kämmenselät, käsivarret, vartalo

 

Hoitoa suositellaan tehtävän sarjahoitona, 2-3vk välein. Tulosten maksimoimiseksi suosittelemme kolmea hoitokertaa.

CELLBOOSTER® LIFT

Cellbooster LIFT vähentää ikääntymisen vaikutuksia ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Lift hoitoliuos stimuloi kollageenin tuotantoa ja vilkastuttaa mikroverenkiertoa. Lift tukee kudosten uudistumista ja korjausprosessia. Lift hoitoliuoksella voidaan hoitaa hyvin arpialueita sekä cuperoosa ihoa.

 

Liftin vaikuttava aineena toimii hyaluronihappo, biotiini, b2-vitamiini, c-vitamiini, e-vitamiini sekä useat aminohapot. 

Indikaatiot: kiinteyden menetys, kuiva iho, juonteet, elastisuuden menetys, juonteet, arvet ja cuperosa

Hoitoalueet: kasvot, kaula, dekolte, kämmenselät, vartalo

 

Hoitoa suositellaan tehtävän sarjahoitona, 2-3vk välein. Tulosten maksimoimiseksi suosittelemme kolmea hoitokertaa.

CELLBOOSTER® HAIR

 

Cellbooster HAIR on suunniteltu vahvistamaan hiuksen karvatuppea, parantamaan hiusten kasvua ja vahvistamaan hiusta. Hair hoitoliuos ennaltaehkäisee hiustenlähtöä sekä harmaantumista. Liuos sisältää hyaluronihappoa, sinkki&kuparia, niacinia, sinkki&biotiinia, b5-vitamiinia sekä useita aminohappoja. 

Indikaatiot: Alopecia, vaurioituneet hiukset (katkeilevat, hauraat, kiilloton, kaksihaaraiset), seborrea. 

Hoitoalueet: Hiuspohja ja parran alue

 

Hoitoa suositellaan tehtävän sarjahoitona 2-4vk välein. Tulosten maksimoimiseksi suosittelemme 3-6 hoitokertaa.   

bottom of page