top of page
Applying false lashes in a salon

Ripsienpidennykset

TÄYTEAINEHOIDOT: Image

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennykset räätälöidään asiakkaan mieltymysten, toiveiden ja ripsien laadun mukaan. Vaihtoehtoja on monia: on erilaisia kaarevuuksia, paksuuksia, tuuheuksia, pituuksia, ja jopa värejä. Voidaan tehdä tasainen ripsilinja tai rikottu, näyttävämpää tai luonnollista. Kun asiantuntija valitsee oikeanlaiset pidennykset ripsilaatuun nähden, niin ripset eivät vaurioidu pidennysten käyttämisestä millään lailla.

 

Ripsienpidennykset liimataan niille tarkoitetulla liimalla aina yhteen luonnonripseen kerrallaan, noin puolen millin päähän luomesta, eli pidennys ei kosketa ihoa missään vaiheessa. Tämä vaatii erittäin vakaata kättä ja kärsivällisyyttä.
 

Ripsillä on 3 eri kasvuvaihetta: anagen (vauva), catagen (teini-ikäinen), telogen (aikunen). Ripsienpidennykset liimataan catagen ja telogen vaiheen ripsiin, anagen eli vauvaripset jätetään rauhaan kasvamaan! Koko ajan on eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä ja siksi on normaalia, että ripsiä irtoaa joka päivä.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET, VOLYYMI RIPSIENPIDENNYKSET, VALMISVIUHKAVOLYYMIT VAI HYBRIDIT?

Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi synteettinen ripsikuitu yhteen luonnonripseen. Tällä tekniikalla ripsiin saadaan pituutta ja kaarevuutta ja tummuutta. 

Volyymiripsienpidennyksissä liimataan useasta ripsikuidusta käsintehty viuhka yhteen luonnonripseen. Tällä tekniikalla saadaan pituutta, kaarevuutta, tummuutta ja myös tuuheutta ripsiin.

 

Valmisviuhkavolyymeissa liimataan valmis ripsikuidusta tehty viuhka yhteen luonnonripseen. Tällä tekniikalla saadaan samanlainen lopputulos kuin volyymiripsienpidennyksissä, mutta yhtä nopeassa ajassa kuin klassiset pidennykset, koska viuhkaa ei tarvitse tehdä käsin. 

 

Hybridiripsienpidennyksissä asennetaan klassisia ripsikuituja ja ripsikuidusta tehtyjä viuhkoja noin puolet ja puolet. Näin saadaan luonnollisempi lopputulos kuin pelkällä volyymiripsienpidennyksillä, mutta näyttävämpi kuin klassisilla ripsienpidennyksillä.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text
TÄYTEAINEHOIDOT: Text
bottom of page