top of page
Applying false lashes in a salon

Ripsienpidennykset

TÄYTEAINEHOIDOT: Image

RIPSIENPIDENNYKSET

Ripsienpidennykset räätälöidään asiakkaan mieltymysten, toiveiden ja ripsien laadun mukaan. Vaihtoehtoja on monia: on erilaisia kaarevuuksia, paksuuksia, tuuheuksia, pituuksia, ja jopa värejä. Voidaan tehdä tasainen ripsilinja tai rikottu, näyttävämpää tai luonnollista. Kun asiantuntija valitsee oikeanlaiset pidennykset ripsilaatuun nähden, niin ripset eivät vaurioidu pidennysten käyttämisestä millään lailla.

 

Ripsienpidennykset liimataan niille tarkoitetulla liimalla aina yhteen luonnonripseen kerrallaan, noin puolen millin päähän luomesta, eli pidennys ei kosketa ihoa missään vaiheessa. Tämä vaatii erittäin vakaata kättä ja kärsivällisyyttä.
 

Ripsillä on 3 eri kasvuvaihetta: anagen (vauva), catagen (teini-ikäinen), telogen (aikunen). Ripsienpidennykset liimataan catagen ja telogen vaiheen ripsiin, anagen eli vauvaripset jätetään rauhaan kasvamaan! Koko ajan on eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä ja siksi on normaalia, että ripsiä irtoaa joka päivä.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

KLASSISET RIPSIENPIDENNYKSET, VOLYYMI RIPSIENPIDENNYKSET VAI HYBRIDIT?

Klassisissa ripsienpidennyksissä liimataan yksi synteettinen ripsikuitu yhteen luonnonripseen. Tällä tekniikalla ripsiin saadaan pituutta ja kaarevuutta ja tummuutta. 

Volyymiripsienpidennyksissä liimataan useasta ripsikuidusta käsintehty viuhka yhteen luonnonripseen. Tällä tekniikalla saadaan pituutta, kaarevuutta, tummuutta ja myös tuuheutta ripsiin.

 

Hybridiripsienpidennyksissä asennetaan klassisia ripsikuituja ja ripsikuidusta tehtyjä viuhkoja noin puolet ja puolet. Näin saadaan luonnollisempi lopputulos kuin pelkällä volyymiripsienpidennyksillä, mutta näyttävämpi kuin klassisilla ripsienpidennyksillä.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text
 • Mitä hyaluronihappo on?
  Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
 • Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?
  - Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan. ​
 • Kenelle täyteainehoito ei sovi?
  Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
 • Kauanko lopputulos säilyy?
  Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään. Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
 • Ovatko täyteainehoidot turvallisia?
  Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
 • Miten täyteaine pitäisi valita?
  Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa. Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
 • Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?
  Lue aiheesta FAQ-sivulta. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoidon onnistumisen kannalta!
TÄYTEAINEHOIDOT: Text
bottom of page