top of page
Lips%2520makeup_edited_edited.jpg

Kestopigmentointi

KESTOPIGMENTOINTI: Image

Ombré-kulmat

Ombré -kulmat sekä ns. Powder Brows kestopigmentointi kulmat tehdään koneella. Tekniikkaan sisältyy kestopigmentoinnin tekeminen uudella nykyaikaisella tavalla eli varjostamalla ja häivyttämällä. Tällä tekniikalla lopputulokseksi saadaan hyvin meikatun näköiset kulmat, niin sanotut "Insta-kulmat". Yleensä pysyvä lopputulos saavutetaan jo yhdellä käsittelyllä, mutta tarvittaessa tehdään myös lisävahvistus. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri tummenee kulman loppua kohden.

 

Pigmentti laitetaan tässäkin tekniikassa samaan ihokerrokseen kuin Microbladingissa, siksi ei ole pelkoa, että lopputulos olisi ikuinen (kuten vanhanaikaisissa kestopigmentoinneissa). Nämä kaksi edellämainittua tekijää erottavat Ombré -kulmat vanhanaikaisista kestopigmentoinneista. Väri on aina tuoreeltaan punertava, koska iho reagoi niin tässä tekniikassa. Väri muuttuu paranemisprosessin aikana ja punertavuus häviää. Pysyvyys on yleensä 1,5-3 vuotta. Jotkut kokevat tämän tekniikan jopa vähemmän kivuliaaksi kuin Microblading.

LUONNOLLINEN ●●●● MEIKATTU

KESTOPIGMENTOINTI: Text

Huulien Kestopigmentointi

Huulien kestopigmentointi on muuttunut huomattavasti siitä, kun aikaisemmin tehtiin pelkät rajaukset. Nykyään ei toimita enää niin, lopputuloksen luonnottomuuden vuoksi. Uusimmalla tekniikalla toteutetaan kolmiulotteisesti ja häivytetysti kokonaan väritettyjä huulia. Nämä tehdään kestopigmentointikoneella ja lopputulos on todella kaunis ja kestää jopa 3 vuotta.

 

Huulista saadaan symmetriset ja ne myös näyttävät isommilta käytetyn väritystekniikan anisosta. Huulet pigmentoidaan aina oman rajan puitteissa, niitä ei rajata yli, koska lopputulos ei olisi kaunis värin muuttuessa paranemisprosessin aikana yli rajatun osan kohdalta eri väriseksi. Epäsymmetriaa sekä huulten väriä saadaan tällä tekniikalla korjattua upeasti.

 

Käsittely voidaan tehdä myös pistoksilla täytettyihin huuliin ja se itse asiassa toimii täytettyihin huuliin erittäin hyvin, koska huulet ovat vielä tavallista sileämmät. Väliä pistoshoidosta tulisi olla 2 viikkoa. Toimii myös, jos huulipunan käyttö tuntuu epämukavalta, ja kaipaat upeaa väriä ja muotoa huuliin.

 

Huulien pigmentoiminen vaatii yleensä kaksi hoitokertaa ja toisella tapaamisella voidaan korjata paranemisprosessin aikana tapahtuneet muutokset. Huomioitavaa ennen käsittelyä, mikäli sinulla on taipumusta huuliherpekseen. Herpes tulee lääkitä asianmukaisilla lääkkeillä ennen käsittelyyn tuloa. Huulten kestopigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen ja sitä kautta vaikuttaa epäsuotuisasti lopputulokseen herpeksen alueella.

KESTOPIGMENTOINTI: Text

Ripsityventäyttö

Ripsityventäyttö on kevyempi versio klassisesta Eyelineristä. Väri kuluu ja poistuu tasaisemmin. Tämä on yksi suosituimmista kestopigmentointi-käsittelyistä tällä hetkellä. 

 

Ripsityven täytöllä saadaan aikaan vaikutelma tuuheammista ja tummemmista ripsistä luonnollisesti. Tämä silmänrajausmalli voidaan tehdä kaikenmallisille silmille. Kaunis ja luonnollinen lopputulos, jolla silmät saadaan upeasti esille.

KESTOPIGMENTOINTI: Text
bottom of page