Lips%2520makeup_edited_edited.jpg

Kestopigmentointi

 

Ombré-kulmat

Ombré -kulmat sekä ns. Powder Brows kestopigmentointi kulmat tehdään koneella. Tekniikkaan sisältyy kestopigmentoinnin tekeminen uudella nykyaikaisella tavalla eli varjostamalla ja häivyttämällä. Tällä tekniikalla lopputulokseksi saadaan hyvin meikatun näköiset kulmat, niin sanotut "Insta-kulmat". Yleensä pysyvä lopputulos saavutetaan jo yhdellä käsittelyllä, mutta tarvittaessa tehdään myös lisävahvistus. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri tummenee kulman loppua kohden.

 

Pigmentti laitetaan tässäkin tekniikassa samaan ihokerrokseen kuin Microbladingissa, siksi ei ole pelkoa, että lopputulos olisi ikuinen (kuten vanhanaikaisissa kestopigmentoinneissa). Nämä kaksi edellämainittua tekijää erottavat Ombré -kulmat vanhanaikaisista kestopigmentoinneista. Väri on aina tuoreeltaan punertava, koska iho reagoi niin tässä tekniikassa. Väri muuttuu paranemisprosessin aikana ja punertavuus häviää. Pysyvyys on yleensä 1,5-3 vuotta. Jotkut kokevat tämän tekniikan jopa vähemmän kivuliaaksi kuin Microblading.

LUONNOLLINEN ●●●● MEIKATTU

 

Huulien Kestopigmentointi

Huulien kestopigmentointi on muuttunut huomattavasti siitä, kun aikaisemmin tehtiin pelkät rajaukset. Nykyään ei toimita enää niin, lopputuloksen luonnottomuuden vuoksi. Uusimmalla tekniikalla toteutetaan kolmiulotteisesti ja häivytetysti kokonaan väritettyjä huulia. Nämä tehdään kestopigmentointikoneella ja lopputulos on todella kaunis ja kestää jopa 3 vuotta.

 

Huulista saadaan symmetriset ja ne myös näyttävät isommilta käytetyn väritystekniikan anisosta. Huulet pigmentoidaan aina oman rajan puitteissa, niitä ei rajata yli, koska lopputulos ei olisi kaunis värin muuttuessa paranemisprosessin aikana yli rajatun osan kohdalta eri väriseksi. Epäsymmetriaa sekä huulten väriä saadaan tällä tekniikalla korjattua upeasti.

 

Käsittely voidaan tehdä myös pistoksilla täytettyihin huuliin ja se itse asiassa toimii täytettyihin huuliin erittäin hyvin, koska huulet ovat vielä tavallista sileämmät. Väliä pistoshoidosta tulisi olla 2 viikkoa. Toimii myös, jos huulipunan käyttö tuntuu epämukavalta, ja kaipaat upeaa väriä ja muotoa huuliin.

 

Huulien pigmentoiminen vaatii yleensä kaksi hoitokertaa ja toisella tapaamisella voidaan korjata paranemisprosessin aikana tapahtuneet muutokset. Huomioitavaa ennen käsittelyä, mikäli sinulla on taipumusta huuliherpekseen. Herpes tulee lääkitä asianmukaisilla lääkkeillä ennen käsittelyyn tuloa. Huulten kestopigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen ja sitä kautta vaikuttaa epäsuotuisasti lopputulokseen herpeksen alueella.

 

Ripsityventäyttö

Ripsityventäyttö on kevyempi versio klassisesta Eyelineristä. Väri kuluu ja poistuu tasaisemmin. Tämä on yksi suosituimmista kestopigmentointi-käsittelyistä tällä hetkellä. 

 

Ripsityven täytöllä saadaan aikaan vaikutelma tuuheammista ja tummemmista ripsistä luonnollisesti. Tämä silmänrajausmalli voidaan tehdä kaikenmallisille silmille. Kaunis ja luonnollinen lopputulos, jolla silmät saadaan upeasti esille.

 

Kysymyksiä Kestopigmentoinnista

Mitä esteitä Kestopigmentointi-käsittelylle on?


• Olet raskaana
• Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus tai infektio, HIV, Hepatiitti B tai C
• Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk tai lääkäriltä lupa)
• Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk tai lääkäriltä lupa)
• Sinulla on selkeitä iho-oireita kulmien alueella
• Olet allerginen puudutteessa käytettäville aineille (lidokaiini, tetrakaiini, adrenaliini)
• Olet allerginen kosmeettisille aineille (Varmista asia ottamalla yhteyttä.)
• Saat helposti keloidi-tyyppisiä arpia
• Sinulla on voimakas lääkitys (Varmista asia ottamalla yhteyttä.)
• Sinulla on taipumus tavallista runsaampaan verenvuotoon, verenvuototauti tai käytät verenohennuslääkkeitä
• Diabetes (lääkärin luvalla)
• Erityisen kuivalla tai rasvaisella iholla pigmentit eivät välttämättä pysy odotetulla tavalla, joten tämä saattaa joskus olla esteenä käsittelylle.
• Imetys (hormonit saattavat vaikuttaa pigmentin tarttuvuuteen/ pysyvyyteen). Imetyksen jälkeen tulisi pitää vielä useampi viikko taukoa ennen microblading käsittelyä, sillä hormonit voivat vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen.
• Kulmakarvojen alueella on luomi (jos se on pieni, se voidaan kiertää)
• Toimenpidettä ei voida toteuttaa, jos asiakas on käynyt Täyteaine –hoidossa 14 vrk sisällä
• Olet alaikäinen
Miten minun pitäisi valmistautua toimenpiteeseen?


Sinun ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen erikoisemmin, kunhan huomioit muutaman asian ennen kestopigmentointia. Näistä voit lukea Tärkeää Huomioitavaa-sivulta lisää.
Kuinka kauan toimenpide kestää?


Kestopigmentointi toimenpide kestää 1,5-2h, jos se on sinun ensimmäinen kertasi käsittelyssä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun toiveidesi mukaista, täydellistä ja ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, käsiteltävän alueen muotoilun suunnittelun ja itse toimenpiteen.
Mitä minun täytyy tehdä toimenpiteen jälkeen?


Sinun tulee noudattaa hoito-ohjeita äärimmäisen tarkasti, jotta hyödyt käsittelystäsi! OLE TIETOINEN TOIPUMISVAIHEISTA

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä sinun microblading- ja kestopigmentointi-ammattilaiseltasi lisää näistä vaiheista.


OLE HELLÄ KÄSITELLYLLE ALUEELLE JA ÄLÄ IRROTA KUOLLUTTA IHOA ITSE

Hoidetun alueen ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana käsittelyn jälkeen. Jos haluat pestä aluetta, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria ihoa, mutta älä tee sitä missään nimessä! Käsiteltyä aluetta voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen käsiteltyä aluetta voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.


HIERO RAUHOITTAVAA ÖLJYÄ JA BALSAMIA KÄSITELLYLLE ALUEELLE

Monet asiakkaani ovat löytäneet ratkaisun ihon ärsytykseen ja kutiamiseen rauhoittavasta öljystä. Parhaat öljyt joita suosittelen käyttämään ovat: kookos, greipin siemen, makea manteli tai jojoba. Saat myös käsittelyn jälkeen mukaasi halutessasi kookosöljyä, joka auttaa ihoa toipumaan nopeammin. Ensimmäisellä viikolla toimenpiteen jälkeen sitä tulisi käyttää vain tarvittaessa eli silloin, kun ihoa kiristää tai kutittaa kulmien alueelta.
SUOJAA UUTTA ILMETTÄSI

Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita, jos ihosi vuotaa tai sinulla on erityisherkkä iho. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikoonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti silloin, jos tykkäät käyttää Spa-palveluita tai käydä uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit, joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä, koska microblading ja kestopigmentointi väriaine on täysin luonnollista.


VÄLTÄ SOLARIUMIA JA INTENSIIVISIÄ IHOVOITEITA

Suosittelen ettei solariumia käytetä vähintään viikkoon microbladingin tai kestopigmentoinnin jälkeen. Tämä suositus koskee myös paljoa auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen käsittelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblading-kulmat tai kestopigmentoinnit saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan nopeasti.


VÄLTÄ INTENSIIVISTÄ HIKOILUA JA UINTIA

Ainakin viikon ajan microbladingin tai kestopigmentoinnin jälkeen suosittelen välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja, joiden tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen reaktion kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.


OLE VAROVAINEN LÄÄKETIETEELLISTEN TOIMENPITEIDEN KANSSA

​Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblading- ja kestopigmentointi-ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin tai kestopigmentointiin. Joskus vaatii 3 tai jopa 6 kuukautta toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Näin tapahtuu harvoin ja yleensä veri palautuu normaaliin tilaansa n. viikon kuluessa. Sen lisäksi hoidot, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita voivat viivästyttää microbladingin tai kestopigmentoinnin hankintaa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading tai kestopigmentointi toimenpiteestä.


EI MEIKKIÄ EIKÄ ANTI-AGING VOITEITA

14 vuorokauden ajan toimenpiteen jälkeen suosittelen olla käyttämättä minkäänlaista meikkiä käsitellyllä alueella. Älä myöskään käytä anti-aging voiteita, ennenkuin iho on täysin parantunut. Suosittelen pitämään kaikki intensiiviset voiteet poissa hoidetulta alueelta paranemiseen asti.


ENSIMMÄISEN MICROBLADING KÄSITTEYLYN TULOS EI OLE LOPULLINEN

Monet ihmiset ovat kokeneet lievää ahdistusta, kun he ovat tutkineet miten värin pigmentti haalistuu hieman parin viikon aikana microbladingistä. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua. Värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. Muista, että todellisen tuloksen voit arvioida oikein vasta touchup (värin uudelleen laitto n. 1kk kuluttua microbladingistä) käsittelyn jälkeen.


ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ OMAAN AMMATTILAISEESI

Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä mitä tahansa niin minä vastaan mielelläni kysymyksiisi. Voit olla varma, että olen kuullut kaikenlaisia kysymyksiä ja myös juurikin niitä, joihin sinä haluat vastauksia.
Kuinka kauan kestää, että ihoni on täysin parantunut?


Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään tarvittaessa touchup, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa.
Voiko jotain kamalaa tapahtua minulle toimenpiteen jälkeen?


Se riippuu ihan täysin sinusta, noudatatko ohjeita vaiko et. Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana. Tämä tarkoittaa sitä, että et saa uida uima-altaassa, käyttää saunaa tai hikoilla voimakkaasti parantumisen ajan. Solarium on ehdoton ei seuraavan 72 tunnin aikana. Älä myöskään koskettele käsiteltyä aluetta. Iho voi alkaa hiukan kutiamaan ja siitä voi irtoilla pieniä kuolleita ihonpalasia, mutta älä siitäkään huolimatta koskettele parantumisvaiheessa olevaa ihoa. Katso tarkat ohjeet Tärkeää Huomioitavaa-sivulta!
Minkälaisia värejä Kestopigmentoinnissa käytetään?


Käytämme korkealaatuisimpia pigmenttejä. Nämä pigmentit eivät sisällä mitään metalleja ja ovat 100 % luonnollisia. Jos käytetään pigmenttejä, jotka eivät ole korkealaatuisia tai ne sisältävät raskasmetalleja; voi tulla ihottumaa, värit voivat muuttua pinkiksi, sinertäviksi jopa oransseiksi ja ne voivat aiheuttaa pahaa ärsytystä iholle.
Onko toimenpide kivulias?


Toimenpide voi olla hieman kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu asteen enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa kipu, joka kestopigmentoinnista aiheutuu, on pientä ja lisäksi käytän aineita, jotka lievittävät kipua.
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?


Toki näin saattaa käydä, mutta sitä ei ole vielä koskaan tapahtunut minun asiakkaideni kohdalla. Aivan aluksi, kun saavut luokseni, teemme konsultaation sinulle, jolloin keskustelemme käsiteltävän kohdan muodosta, väristä ja annan sinun kertoa mielipiteesi ja toiveesi. Suunnittelun aikana saat selvän käsityksen siitä miltä uudet kulmasi, huulesi tai eyelinerisi tulevat näyttämään ja pääset näkemään suunnitelman itse peilistä ennen käsittelyä.

On kauhutarinoita, joissa lopputulos on ollut kamalat. Näin ei koskaan tapahdu, kun annat oikean ammattilaisen tehdä kulmasi!
Mitä Ombré tarkoittaa?


Ombré on kestopigmentointi tekniikka. Ombré-kulmat tehdään kestopigmentointikoneella, mutta eroavat täysin vanhanaikaisista, luonnottomista ja "tussilla piirretyn"-näköisistä kestopigmentointi kulmista. Tekniikkaan sisältyy kestopigmentoinnin tekeminen uudella nykyaikaisella tavalla eli varjostamalla ja häivyttämällä. Ombré-tekniikalla tehdyt kulmat ovat kauniit, selkeät ja luonnollisesti meikatun näköiset.