top of page
Lips%2520makeup_edited_edited.jpg

Kestopigmentointi

KESTOPIGMENTOINTI: Image

Ombré-kulmat

Ombré -kulmat sekä ns. Powder Brows kestopigmentointi kulmat tehdään koneella. Tekniikkaan sisältyy kestopigmentoinnin tekeminen uudella nykyaikaisella tavalla eli varjostamalla ja häivyttämällä. Tällä tekniikalla lopputulokseksi saadaan hyvin meikatun näköiset kulmat, niin sanotut "Insta-kulmat". Yleensä pysyvä lopputulos saavutetaan jo yhdellä käsittelyllä, mutta tarvittaessa tehdään myös lisävahvistus. Alkuosa kulmasta on häivytetty ja väri tummenee kulman loppua kohden.

 

Pigmentti laitetaan tässäkin tekniikassa samaan ihokerrokseen kuin Microbladingissa, siksi ei ole pelkoa, että lopputulos olisi ikuinen (kuten vanhanaikaisissa kestopigmentoinneissa). Nämä kaksi edellämainittua tekijää erottavat Ombré -kulmat vanhanaikaisista kestopigmentoinneista. Väri on aina tuoreeltaan punertava, koska iho reagoi niin tässä tekniikassa. Väri muuttuu paranemisprosessin aikana ja punertavuus häviää. Pysyvyys on yleensä 1,5-3 vuotta. Jotkut kokevat tämän tekniikan jopa vähemmän kivuliaaksi kuin Microblading.

LUONNOLLINEN ●●●● MEIKATTU

KESTOPIGMENTOINTI: Text

Huulien Kestopigmentointi

Huulien kestopigmentointi on muuttunut huomattavasti siitä, kun aikaisemmin tehtiin pelkät rajaukset. Nykyään ei toimita enää niin, lopputuloksen luonnottomuuden vuoksi. Uusimmalla tekniikalla toteutetaan kolmiulotteisesti ja häivytetysti kokonaan väritettyjä huulia. Nämä tehdään kestopigmentointikoneella ja lopputulos on todella kaunis ja kestää jopa 3 vuotta.

 

Huulista saadaan symmetriset ja ne myös näyttävät isommilta käytetyn väritystekniikan anisosta. Huulet pigmentoidaan aina oman rajan puitteissa, niitä ei rajata yli, koska lopputulos ei olisi kaunis värin muuttuessa paranemisprosessin aikana yli rajatun osan kohdalta eri väriseksi. Epäsymmetriaa sekä huulten väriä saadaan tällä tekniikalla korjattua upeasti.

 

Käsittely voidaan tehdä myös pistoksilla täytettyihin huuliin ja se itse asiassa toimii täytettyihin huuliin erittäin hyvin, koska huulet ovat vielä tavallista sileämmät. Väliä pistoshoidosta tulisi olla 2 viikkoa. Toimii myös, jos huulipunan käyttö tuntuu epämukavalta, ja kaipaat upeaa väriä ja muotoa huuliin.

 

Huulien pigmentoiminen vaatii yleensä kaksi hoitokertaa ja toisella tapaamisella voidaan korjata paranemisprosessin aikana tapahtuneet muutokset. Huomioitavaa ennen käsittelyä, mikäli sinulla on taipumusta huuliherpekseen. Herpes tulee lääkitä asianmukaisilla lääkkeillä ennen käsittelyyn tuloa. Huulten kestopigmentointi saattaa laukaista huuliherpeksen ja sitä kautta vaikuttaa epäsuotuisasti lopputulokseen herpeksen alueella.

KESTOPIGMENTOINTI: Text

Ripsityventäyttö

Ripsityventäyttö on kevyempi versio klassisesta Eyelineristä. Väri kuluu ja poistuu tasaisemmin. Tämä on yksi suosituimmista kestopigmentointi-käsittelyistä tällä hetkellä. 

 

Ripsityven täytöllä saadaan aikaan vaikutelma tuuheammista ja tummemmista ripsistä luonnollisesti. Tämä silmänrajausmalli voidaan tehdä kaikenmallisille silmille. Kaunis ja luonnollinen lopputulos, jolla silmät saadaan upeasti esille.

KESTOPIGMENTOINTI: Text
 • Mitä hyaluronihappo on?
  Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
 • Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?
  - Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan. ​
 • Kenelle täyteainehoito ei sovi?
  Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
 • Kauanko lopputulos säilyy?
  Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään. Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
 • Ovatko täyteainehoidot turvallisia?
  Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
 • Miten täyteaine pitäisi valita?
  Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa. Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
 • Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?
  Lue aiheesta Tärkeää Huomioitavaa-sivulta. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoidon onnistumisen kannalta!
bottom of page