Green Eyes and Makeup

Microblading

 

Light Microblading

Light Microblading on kulmiin tehtävä puolipysyvä "tatuointi". Tässä tekniikassa kulmat tehdään karva kerrallaan terän ja pigmentin avulla. Näin luodaan erittäin luonnollinen ja kaunis lopputulos. Kulmista ei erota läheltäkään katsottuna, mikä karva on tehty microbladingillä ja mikä on oikea karva. Light Microblading vaatii keskimäärin yhden vahvistuksen vuodessa, mutta ensimmäisen 4 viikon aikana suoritetaan käsittelyn hintaan sisältyvä lisävahvistus. Tässä tekniikassa kulmat ovat valmiit lopullisesti vasta lisävahvistuksen jälkeen.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

 

Nano Microblading

Nano Microblading tarkoittaa sinulle yhtä luonnollista lopputulosta kuin mitä saavutetaan Light Microbladingillä. Etusi tässä tekniikassa on, että kulmien pysyvyys kasvaa muutamalla vuodella. Pigmentin tarttuvuus on kuitenkin yksilöllistä ja tarvittaessa tehdään lisävahvistus. Karvat tehdään ensiksi terällä, jonka jälkeen ne käydään läpi eli vahvistetaan heti kestopigmentointikoneella. Lopputulos on jopa Light Microbladingiä upeampi.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

 

Light Microblading + Shading

Light Microblading käsittelyn yhteydessä voidaan tehdä lopuksi Shading eli väritetään kulmia viiltojen jälkeen kauttaaltaan pistemäisesti. Kulmista tulee hieman tummemmat kuin Light Microbladingissa ja aavistuksen meikatumman näköiset. Tätä tekniikkaa käytetään melko paljon, varsinkin jos oma karva on tummaa tai paksua, sekä haluttaessa peittää vanhoja pigmentointeja. Näin saadaan tasaisempi lopputulos. 

 

LUONNOLLINEN ●●○○ MEIKATTU

 

Microblading + Ombré

Light Microbladingin ja Ombré -kulmien yhdistelmä. Kulmien alkuosaan tehdään Light Microblading-tekniikalla hiusvedot ja kulman muotoilussa käytetään lisäksi Ombré -tekniikkaa. Tekniikalla saadaan näyttävä, että luonnollinen lopputulos. Tekniikka on lisäksi pitkäkestoinen, sen pysyvyys on 1,5-2 vuotta. Tämä yhdistelmä toimii erittäin hyvin vanhojen pigmentointien peittämisessä ja korjaamisessa.

 

LUONNOLLINEN ●●●○ MEIKATTU

 

Kysymyksiä Microbladingistä

Mitä esteitä Microblading-käsittelylle on?


• Olet raskaana
• Sinulla on veriteitse tarttuva sairaus tai infektio, HIV, Hepatiitti B tai C
• Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk tai lääkäriltä lupa)
• Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk tai lääkäriltä lupa)
• Sinulla on selkeitä iho-oireita kulmien alueella
• Olet allerginen puudutteessa käytettäville aineille (lidokaiini, tetrakaiini, adrenaliini)
• Olet allerginen kosmeettisille aineille (Varmista asia ottamalla yhteyttä.)
• Saat helposti keloidi-tyyppisiä arpia
• Sinulla on voimakas lääkitys (Varmista asia ottamalla yhteyttä.)
• Sinulla on taipumus tavallista runsaampaan verenvuotoon, verenvuototauti tai käytät verenohennuslääkkeitä
• Diabetes (lääkärin luvalla)
• Erityisen kuivalla tai rasvaisella iholla pigmentit eivät välttämättä pysy odotetulla tavalla, joten tämä saattaa joskus olla esteenä microbladingille.
• Imetys (hormonit saattavat vaikuttaa pigmentin tarttuvuuteen/ pysyvyyteen). Imetyksen jälkeen tulisi pitää vielä useampi viikko taukoa ennen microblading käsittelyä, sillä hormonit voivat vaikuttaa pigmentin pysyvyyteen.
• Kulmakarvojen alueella on luomi (jos se on pieni, se voidaan kiertää)
• Toimenpidettä ei voida toteuttaa, jos asiakas on käynyt Täyteaine –hoidossa 14 vrk sisällä
• Olet alaikäinen
Miksi valita Microblading-kulmat?


Suurimmalla osalla meistä ei ole luonnostaan tuuheita ja paksuja kulmakarvoja. Päällimmäinen syy miksi ihmiset valitsevat microbladingin on se, että he haluavat täydellisesti muotoillut kulmat. Microblading-työkalulla mittaamme täydellisen muotoiset ja kokoiset kulmat juuri oikeaan kohtaan sinun kasvonpiirteitäsi ajatellen. Microblading kulmat tekevät kulmistasi viehättävät ja saavat koko olemuksen kulmien alueelta muuttumaan. Tämä saavutetaan piirtämällä erittäin tarkkoja ja ohuita viivoja, jotka tuovat kulmasi esiin luonnollisesti. Toinen tärkeä syy on se, että microblading kulmat tekevät elämästä helpompaa. Sinun ei tarvitse enää käyttää aikaa kulmien meikkaamiseen.

Microblading kulmat ovat selkeästi terveellisempi vaihtoehto kuin pysyvästi tatuoidut kulmat. Microbladingissa käytettävät pigmentit ovat 100% luonnollisia eikä ne sisällä raskaita metalleja. Lisäksi iho ei vahingoitu, koska väri laitetaan vain ihon pintakerrokseen, eikä syvälle ihoon. Allergiaa esiintyy erittäin harvoin (toki sekin voi olla mahdollista), sillä pigmentit ovat luonnollisia värejä.

Vuosien aikana tapahtuu paljon asioita ja elämäsi saattaa muuttua hurjasti. Tämän vuoksi monet ammattilaiset pitävät pysyvästi tatuoituja kulmia juurikin liian suurena riskinä, muoti muuttuu, vartalosi muuttuu, kasvonpiirteesi muuttuvat ja näin ollen kasvojen piirteidesi mukaan tehdyt ideaalit kulmat eivät välttämättä ole enää kasvojen piirteidesi mukaan ideaalit myöhemmin.
Mitä Microblading tarkalleen on?


Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Phibrows-pigmentit, joita käytän ovat 100 % luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, nimittäin microblading-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan n. vuodessa.

Hintaan sisältyy aina vahvistus, joka tehdään 4-6 viikon kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. Todellinen tulos saavutetaan vasta vahvistuksen jälkeen. Jos microblading tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup n. 10-12kk jälkeen ensilaitosta. Kulmat hiljalleen haalenevat ja kuluvat pois jos vahvistusta ei tehdä. Kulmien pysyvyys riippuu asiakkaan ihotyypistä ja siitä kuinka hyvin asiakas hoitaa microblading kulmiaan.
Mitä Light Microblading tarkoittaa?


Light Microblading on ehdottomasti isoin muutos microblading maailmassa, mikä erottaa erinomaiset artistit hyvistä. Light Microbladingiä tehdään huomattavasti kevyemmin, erittäin terävällä ja ohuella terällä ja uudenlaisella linjojen vahvistus tekniikalla. Sen tuloksena Light Microblading takaa kolme erittäin tärkeää eroa tavallisesta microbladingistä:

1. Ohuemmat, konkreettiset ja terävät linjat
2. Parempi pigmentin pysyvyys
3. Täysin luonnollinen lopputulos
Miten minun pitäisi valmistautua toimenpiteeseen?


Sinun ei tarvitse valmistautua toimenpiteeseen suuresti, kunhan huomioit seuraavat asiat ennen microbladingiä. Tutustu tarkasti näihin Tärkeää Huomioitavaa-sivulta.
Kuinka kauan toimenpide kestää?


Microblading toimenpide kestää 1,5-2h, jos se on sinun ensimmäinen kertasi käsittelyssä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun toiveidesi mukaista, täydellistä ja ammattimaista jälkeä. Tämä kaksi tuntia pitää sisällään valmistelun, käsiteltävän alueen muotoilun suunnittelun ja itse toimenpiteen.
Mitä minun täytyy tehdä toimenpiteen jälkeen?


Sinun tulee noudattaa hoito-ohjeita äärimmäisen tarkasti, jotta hyödyt käsittelystäsi! OLE TIETOINEN TOIPUMISVAIHEISTA

Mitä enemmän tiedät prosessista, sitä helpompaa se on sinulle. Paranemisprosessi voidaan jakaa kolmeen vaiheeseen: 1) ihon pintakerroksen parantuminen; 2) kuolleen ihon kuoriutuminen; 3) pigmentin väheneminen. 2-4 viikon aikana toimenpiteen jälkeen koet kaikki nämä vaiheet. Älä epäröi kysyä sinun microblading- ja kestopigmentointi-ammattilaiseltasi lisää näistä vaiheista.


OLE HELLÄ KÄSITELLYLLE ALUEELLE JA ÄLÄ IRROTA KUOLLUTTA IHOA ITSE

Hoidetun alueen ympäriltä iho voi tulla hieman herkäksi varsinkin 24h aikana käsittelyn jälkeen. Jos haluat pestä aluetta, tee se puhtaalla haalealla vedellä hellästi varoen painamasta liikaa. Toimenpiteen jälkeen ihosta voi irtoilla pieniä kuivia palasia jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä. Useimmat asiakkaat tuntevat vastustamaton kiusausta raapia tai kuoria ihoa, mutta älä tee sitä missään nimessä! Käsiteltyä aluetta voi pestä myös muutamien tuntien välein tarvittaessa. Ensimmäisenä päivänä toimenpiteen jälkeen käsiteltyä aluetta voi hellästi painella puuvillaisella kosteuspyyhkeellä.


HIERO RAUHOITTAVAA ÖLJYÄ JA BALSAMIA KÄSITELLYLLE ALUEELLE

Monet asiakkaani ovat löytäneet ratkaisun ihon ärsytykseen ja kutiamiseen rauhoittavasta öljystä. Parhaat öljyt joita suosittelen käyttämään ovat: kookos, greipin siemen, makea manteli tai jojoba. Saat myös käsittelyn jälkeen mukaasi halutessasi kookosöljyä, joka auttaa ihoa toipumaan nopeammin. Ensimmäisellä viikolla toimenpiteen jälkeen sitä tulisi käyttää vain tarvittaessa eli silloin, kun ihoa kiristää tai kutittaa kulmien alueelta.
SUOJAA UUTTA ILMETTÄSI

Vältä kaikenlaisia voiteita ja hoitoaineita, jos ihosi vuotaa tai sinulla on erityisherkkä iho. Kun ihosi on parantunut, on suositeltavaa käyttää silikoonipohjaisia tuotteita, koska ne edesauttavat värin kestoa. Tämä erityisesti silloin, jos tykkäät käyttää Spa-palveluita tai käydä uimassa kylpylässä tai uimahallissa. Kloori ja muut kemikaalit, joita vesi sisältää saattaa heikentää värin pysyvyyttä, koska microblading ja kestopigmentointi väriaine on täysin luonnollista.


VÄLTÄ SOLARIUMIA JA INTENSIIVISIÄ IHOVOITEITA

Suosittelen ettei solariumia käytetä vähintään viikkoon microbladingin tai kestopigmentoinnin jälkeen. Tämä suositus koskee myös paljoa auringonvaloa. Liiallinen auringonsaanti vaikuttaa negatiivisesti pigmenttiin, joka on asetettu ihon pintakerrokseen käsittelyn aikana. Jos juuri valmistuneet microblading-kulmat tai kestopigmentoinnit saavat liikaa suoraa auringonvaloa, pigmentti alkaa haihtumaan nopeasti.


VÄLTÄ INTENSIIVISTÄ HIKOILUA JA UINTIA

Ainakin viikon ajan microbladingin tai kestopigmentoinnin jälkeen suosittelen välttämään kaikenlaisia fyysisiä aktiviteetteja, joiden tuloksena on paljon hikoilua kehon lämpötilan muutoksen takia. Tämä koskee saunaa, uintia, intensiivisiä harjoituksia, kylpemistä jne. Hikoilu julkisessa altaassa saattaa aiheuttaa negatiivisen reaktion kulmille, koska vedessä on klooria. Vaikka sillä olisikin hyvin vähän tai ei ollenkan vaikutusta, jokaisen asiakkaan iho on ainutlaatuinen ja tällainen altistuminen hikoilulle ja kloorille saattaa aiheuttaa komplikaatioita tai pidentää paranemisaikaa.


OLE VAROVAINEN LÄÄKETIETEELLISTEN TOIMENPITEIDEN KANSSA

​Jos olet ollut verenluovuttajana, kerro siitä microblading- ja kestopigmentointi-ammattilaisellesi. Keskustele myös verenluovutuksessa olevan hoitajan kanssa, jos olet menossa microbladingiin tai kestopigmentointiin. Joskus vaatii 3 tai jopa 6 kuukautta toimenpiteen jälkeen, että veri palautuu normaaliin tilaansa. Näin tapahtuu harvoin ja yleensä veri palautuu normaaliin tilaansa n. viikon kuluessa. Sen lisäksi hoidot, joissa käytetään erilaisia lasertekniikoita voivat viivästyttää microbladingin tai kestopigmentoinnin hankintaa. Kerro myös aina lääkäreillesi ennen minkäänlaisia toimenpiteitä microblading tai kestopigmentointi toimenpiteestä.


EI MEIKKIÄ EIKÄ ANTI-AGING VOITEITA

14 vuorokauden ajan toimenpiteen jälkeen suosittelen olla käyttämättä minkäänlaista meikkiä käsitellyllä alueella. Älä myöskään käytä anti-aging voiteita, ennenkuin iho on täysin parantunut. Suosittelen pitämään kaikki intensiiviset voiteet poissa hoidetulta alueelta paranemiseen asti.


ENSIMMÄISEN MICROBLADING KÄSITTEYLYN TULOS EI OLE LOPULLINEN

Monet ihmiset ovat kokeneet lievää ahdistusta, kun he ovat tutkineet miten värin pigmentti haalistuu hieman parin viikon aikana microbladingistä. Tämä on täysin normaalia ja siitä ei tarvitse huolestua. Värin pigmentti tulee todennäköisesti muuttumaan melko merkittävästi ensimmäisen kuukauden aikana toimenpiteen jälkeen. Muista, että todellisen tuloksen voit arvioida oikein vasta touchup (värin uudelleen laitto n. 1kk kuluttua microbladingistä) käsittelyn jälkeen.


ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ OMAAN AMMATTILAISEESI

Ei ole tyhmiä kysymyksiä ja aina kun tunnet tarvetta kysyä mitä tahansa niin minä vastaan mielelläni kysymyksiisi. Voit olla varma, että olen kuullut kaikenlaisia kysymyksiä ja myös juurikin niitä, joihin sinä haluat vastauksia.
Kuinka kauan kestää, että ihoni on täysin parantunut?


Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa. Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään touchup, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa. Microblading käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen touchupin. Touchupin jälkeen kulmasi ovat täydelliset!
Kuulostaa vakuuttavalta, haluan kuitenkin tietää täsmälleen, mitä iholleni tapahtuu Microblading-toimenpiteen aikana?


Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytän juuri microbladingiin suunnitteltuja erikoistyökaluja, jolla mittaan sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrän kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja, kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytän ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja en tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

Microbladingin aikana käytetään erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa.
Voiko jotain kamalaa tapahtua minulle toimenpiteen jälkeen?


Se riippuu ihan täysin sinusta, noudatatko ohjeita vaiko et. Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana. Tämä tarkoittaa sitä, että et saa uida uima-altaassa, käyttää saunaa tai hikoilla voimakkaasti parantumisen ajan. Solarium on ehdoton ei seuraavan 72 tunnin aikana. Älä myöskään koskettele käsiteltyä aluetta. Iho voi alkaa hiukan kutiamaan ja siitä voi irtoilla pieniä kuolleita ihonpalasia, mutta älä siitäkään huolimatta koskettele parantumisvaiheessa olevaa ihoa!
Voiko oman kulmakarvan kasvu heikentyä?


Se ei ole mahdollista. Terällä ei ole mahdollista poistaa omia karvoja eikä edes katkaista niitä. On jopa todistettu, että microbladingin tekeminen itse asiassa stimuloi ihoa tavalla, mikä nopeuttaa omien karvojen kasvamista.
Minkälaisia värejä Microbladingissä käytetään?


Käytämme PhiBrowsin SUPER pigmenttisarjaa. PhiBrowsin uusi SUPER -microbladingkaava on PhiAcademyn kehittämä viidennen sukupolven pigmenttisarja. Alkuperäistä synteettistä microblading -reseptiä on paranneltu neljä kertaa viimeisen kahden vuoden aikana. SUPER on markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jolle valmistaja antaa sävynsäilyvyystakuun, eli sävy ei muutu iholla paranemisen jälkeen ajan myötä. SUPER -microblading-resepti on kehitetty korkeiden eurooppalaisten puhtautta ja pysyvyyttä koskevien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuote ei sisällä alkoholia, ei tunkeudu kudoksen ympäröivien solujen seinämien läpi, eikä pigmentti leviä ihon alla. Korkean laadun ansiosta microblade -jäljet säilyvät ohuina ja selkeinä pitkään. PhiBrow:in kaikkien SUPER -sävypigmenttien tasainen pysyvyys estää kulmien muuttumisen punertaviksi, violeteiksi tai harmaiksi. Phibrows -pigmentit ovat hypoallergeenisiä eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä.
Onko toimenpide kivulias?


Toimenpide voi olla hieman kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvystä ja ihotyypistäsi. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu asteen enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa kipu, joka microbladingistä aiheutuu, on pientä ja lisäksi käytän aineita, jotka lievittävät kipua.

Lisäksi, kuten aiemmin kerroin, käytän kehittyneimpiä, ammattimaisimpia ja parhaimpia tekniikoita, minkä ansiosta toimenpiteissä on kivun määrä on entistäkin pienempi. Olet siis erittäin hyvissä ja taitavissa käsissä.
Mitä jos en pidä lopputuloksesta?


Toki näin saattaa käydä, mutta sitä ei ole vielä koskaan tapahtunut minun asiakkaideni kohdalla. Aivan aluksi, kun saavut luokseni, teemme konsultaation sinulle, jolloin keskustelemme käsiteltävän kohdan muodosta, väristä ja annan sinun kertoa mielipiteesi ja toiveesi. Suunnittelun aikana saat selvän käsityksen siitä miltä uudet kulmasi, huulesi tai eyelinerisi tulevat näyttämään ja pääset näkemään suunnitelman itse peilistä ennen käsittelyä.

On kauhutarinoita, joissa lopputulos on ollut kamalat. Näin ei koskaan tapahdu, kun annat oikean ammattilaisen tehdä kulmasi!