top of page
Green Eyes and Makeup

Microblading

MICROBLADING: Image

Light Microblading

Light Microblading on kulmiin tehtävä puolipysyvä "tatuointi". Tässä tekniikassa kulmat tehdään karva kerrallaan terän ja pigmentin avulla. Näin luodaan erittäin luonnollinen ja kaunis lopputulos. Kulmista ei erota läheltäkään katsottuna, mikä karva on tehty microbladingillä ja mikä on oikea karva. Light Microblading vaatii keskimäärin yhden vahvistuksen vuodessa, mutta ensimmäisen 4 viikon aikana suoritetaan käsittelyn hintaan sisältyvä lisävahvistus. Tässä tekniikassa kulmat ovat valmiit lopullisesti vasta lisävahvistuksen jälkeen.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text

Nano Microblading

Nano Microblading tarkoittaa sinulle yhtä luonnollista lopputulosta kuin mitä saavutetaan Light Microbladingillä. Etusi tässä tekniikassa on, että kulmien pysyvyys kasvaa muutamalla vuodella. Pigmentin tarttuvuus on kuitenkin yksilöllistä ja tarvittaessa tehdään lisävahvistus. Karvat tehdään ensiksi terällä, jonka jälkeen ne käydään läpi eli vahvistetaan heti kestopigmentointikoneella. Lopputulos on jopa Light Microbladingiä upeampi.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text

Combo Brows

Light Microbladingin ja Ombré -kulmien yhdistelmä. Kulmien alkuosaan tehdään Light Microblading-tekniikalla karvavedot ja kulman muotoilussa käytetään lisäksi Ombré -tekniikkaa. Tekniikalla saadaan näyttävä, että luonnollinen lopputulos. Tekniikka on lisäksi pitkäkestoinen, sen pysyvyys on 1,5-2 vuotta. Tämä yhdistelmä toimii erittäin hyvin vanhojen pigmentointien peittämisessä ja korjaamisessa.

 

LUONNOLLINEN ●●●○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text
MICROBLADING: Text
 • Mitä hyaluronihappo on?
  Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
 • Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?
  - Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan. ​
 • Kenelle täyteainehoito ei sovi?
  Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
 • Kauanko lopputulos säilyy?
  Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään. Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
 • Ovatko täyteainehoidot turvallisia?
  Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
 • Miten täyteaine pitäisi valita?
  Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa. Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
 • Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?
  Lue aiheesta FAQ-sivulta. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoidon onnistumisen kannalta!
bottom of page