top of page
Green Eyes and Makeup

Microblading

MICROBLADING: Image

Light Microblading

Light Microblading on kulmiin tehtävä puolipysyvä "tatuointi". Tässä tekniikassa kulmat tehdään karva kerrallaan terän ja pigmentin avulla. Näin luodaan erittäin luonnollinen ja kaunis lopputulos. Kulmista ei erota läheltäkään katsottuna, mikä karva on tehty microbladingillä ja mikä on oikea karva. Light Microblading vaatii keskimäärin yhden vahvistuksen vuodessa, mutta ensimmäisen 4 viikon aikana suoritetaan käsittelyn hintaan sisältyvä lisävahvistus. Tässä tekniikassa kulmat ovat valmiit lopullisesti vasta lisävahvistuksen jälkeen.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text

Nano Microblading

Nano Microblading tarkoittaa sinulle yhtä luonnollista lopputulosta kuin mitä saavutetaan Light Microbladingillä. Etusi tässä tekniikassa on, että kulmien pysyvyys kasvaa muutamalla vuodella. Pigmentin tarttuvuus on kuitenkin yksilöllistä ja tarvittaessa tehdään lisävahvistus. Karvat tehdään ensiksi terällä, jonka jälkeen ne käydään läpi eli vahvistetaan heti kestopigmentointikoneella. Lopputulos on jopa Light Microbladingiä upeampi.

 

LUONNOLLINEN ●○○○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text

Combo Brows

Light Microbladingin ja Ombré -kulmien yhdistelmä. Kulmien alkuosaan tehdään Light Microblading-tekniikalla karvavedot ja kulman muotoilussa käytetään lisäksi Ombré -tekniikkaa. Tekniikalla saadaan näyttävä, että luonnollinen lopputulos. Tekniikka on lisäksi pitkäkestoinen, sen pysyvyys on 1,5-2 vuotta. Tämä yhdistelmä toimii erittäin hyvin vanhojen pigmentointien peittämisessä ja korjaamisessa.

 

LUONNOLLINEN ●●●○ MEIKATTU

MICROBLADING: Text
MICROBLADING: Text
bottom of page