top of page

Profhilo-hoito

Uuden ajan tehokkain kasvohoito.

TÄYTEAINEHOIDOT: Image

PROFHILO® LYHYESTI

Profhilo® on ensimmäinen BDDE-vapaa stabiloitu injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Profhilon hyaluronihappopitoisuus (on markkinoiden korkeimpia (64 mg / 2 ml). 


Profhilo® takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. 

Profhiloa ei turhaan kehuta uuden ajan tehokkaimmaksi kasvohoidoksi.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

PROFHILO® HOIDON TOIMINTA

 

Profhilo vaikuttaa iholla 28 päivää ja tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa.  Profhilo® ei ole ainoastaan ihonvahvistaja vaan sillä on myös kudoksia kiristäviä ja nostavia vaikutuksia.

 

Profhilon® sisältämä H-HA muodostaa vakaan hyaluronihapporakenteen verinahkaan. Tämä saa aikaan nostavan ja kohottavan vaikutuksen. Tulokset näkyvät ihon parempana laatuna ja kosteustasapainona sekä verinahassa että orvaskedessä. 

Lisäksi hyaluronihapon ja elastiinin tuotanto kasvavat sisäsyntyisesti, ja ihon ulkomuoto nuorentuu. Injektoituna hyaluroonihapon vaikutus toimii tutkitusti paljon paremmin kuin perinteinen kasvohoito.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text

KENELLE HOITO ON TARKOITETTU?

Ärsyttääkö sinua väsynyt ilme, veltostunut iho tai muut ikääntymisen merkit? Tämä hoito on juuri sinulle!

Profhilo-hoito sopii kaikille, joilla on merkkejä ihon vanhenemisesta ja joille täyteainehoidot sopivat.

Hoidosta on varmasti hyötyä, mikäli olet yli 35-vuotias.

Lue alta kenelle täyteainehoidot eivät sovellu.

MILLAISEEN HOITOON MINUN ON VARAUDUTTAVA?

Profilo-hoito on nopea ja helppo toimenpide, jonka voi suorittaa jopa lounastauolla.

Profilo injektoidaan ihon pintaan BAB-tekniikalla. Tekniikka tarkoittaa käytännössä kymmentä pistokohtaa eli viittä pistettä kasvojen molemmilla puolilla.

Tämä tekniikka takaa luonnollisen ja pitkäkestoisen ilmeen pistokohtaan ja sitä ympäröivälle alueelle. Lisäksi tekniikalla minimoidaan mahdollinen ja mustelmat hoidon jälkeen.

Injektiokohdissa voi näkyä pientä turvotusta sekä kohoumaa aluksi, jotka laskeutuvat yleensä ensimmäisen vuorokauden aikana.

Optimaalisin tulos saavutetaan 2-3 hoitokerralla, jotka tehdään kuukauden välein toisistaan. Ylläpitohoito voidaan tehdä noin 4-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta.

bottom of page