top of page
Face_edited.jpg

Skinbooster- & Biorevitalisaatio-hoito

Syväkosteuta ihoasi saadaksesi entistä kimmoisamman ja heleämmän lopputuloksen. Ihosi on kuin uudestisyntynyt.

SKINBOOSTER-HOITO, MIKSI TÄTÄ HOITOA TARVITAAN?
 

Meillä kaikilla ihoon alkaa vähitellen elämän aikana muodostua hienoja juonteita ja ryppyjä. Tyypillisesti vanheneminen alkaa silmien ympäriltä ja kaulalta. Iho kuivuu ja menettää joustavuuttaan. Iho myös altistuu paljon erilaisille rasituksille, kuten auringolle ja saasteille. Tämä näkyy ihossa ajan kuluessa.

Ikääntyessä iho menettää vähitellen ihonalaiskudostaan ja tästä syystä iho ohenee, minkä voi kokea ihon niin sanottuna velttoutena tai että iho on tyhjän tuntuinen. Näin kasvot menettävät osan täyteläisyydestään ja iho laskeutuu alemmaksi.

MIKÄ ON SKINBOOSTER-HOITO?

 

Ihon biorevitalisaatio eli skinbooster-hoito tarkoittaa kevyen, ei-ristisidotun hyaluronihappogeelin injektointia ihon sisään pienten mikropistosten avulla.

 

Skinbooster-hoitoja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle, tai ainoastaan ongelmakohtiin, kuten silmien ympäristöön, huulten pystyjuonteisiin, kaulan, dekolteen tai kämmenselkien nuorentamiseen. Skinbooster -hoidolla voidaan myös syväkosteuttaa huulia. Yhdellä hoidolla saadaan jo ihon kuntoa selvästi parannettua, mutta pysyviin tuloksiin päästään sarjahoidolla (2-3 kertaa 2-3 viikon välein). Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

 

Skinbooster hoidon avulla ihosta saadaan kirkas, kiinteä ja kosteutettu. Asiakkaan elintavat vaikuttavat tulosten pysymiseen paljon. Tulosten näkyminen on hitaampaa ikääntyneellä iholla kuin nuoremmalla.

Skinbooster-hoito parantaa ihoa kauttaaltaan, ei ainoastaan pistoskohtia. Skinbooster soveltuu myös hyvin ennen isompien toimenpiteiden tekoa valmistavana hoitona. Pistosten ansiosta isompia toimenpiteitä ei tarvita niin usein. Esimerkiksi botox ja täyteaineet vaikuttavat skinboosterin avulla pidempään.

SKINBOOSTER-HOIDON HYÖDYT


• Ihosi on aiempaa kimmoisampi ja tasaisempi

Iho on syväkostetutunut

Ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet

Iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen

Mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

 • Mitä hyaluronihappo on?
  Hyaluronihappo on sokerimolekyyli, jota esiintyy kaikkialla luonnossa, myös ihmisessä. Se pitää ihomme kimmoisana ja nuoren näköisenä sitomalla itseensä vettä. Iän myötä hyaluronihapon määrä ihossamme laskee, mikä aiheuttaa ikääntymisen merkkejä, ihon veltostumista ja juonteita. Hyaluronihappohoito sopii siis kaikille. Injisoitavissa tuotteissa se on valmistettu keinotekoisesti. Lisäksi sen hajoamisaika on pidennetty kemiallisella käsittelyllä. Synteettinen hyaluronihappo on sertifioitu, turvallinen, biohajoava ja muistuttaa lähes täysin ihon omaa hyaluronihappoa.
 • Mitä tulisi ottaa huomioon ennen täyteainehoitoa?
  - Ennen täyteainehoitoja tulee välttää Omega-3- ja kalaöljyvalmisteita, joitain luontaistuotteita ja E-vitamiineja 2-3 viikon ajan, sillä ne voivat lisätä verenvuotoa / mustelmien ilmenemistä hoidetulla alueella. - Tulehduskipulääkkeitä tulee välttää kahden viikon ajan ennen täyteainehoitoa. Jos kuitenkin on joutunut käyttämään ibuprofeenia tai tulehduskipulääkkeitä ennen hoitoa, ne nopeuttavat täyteaineiden poistumista kehosta. - Alkoholia ei saa käyttää 24 h ennen tai jälkeen toimenpiteen. - Jos toimenpidealueella on aktiivinen herpes, haava tai ihottuma, toimenpide siirtyy. - Jos sinulla on tulossa tärkeä tilaisuus, kannattaa hoito tehdä viimeistään 2 viikkoa aikaisemmin, jotta mustelmat ja turvotus lähtevät kokonaan. ​
 • Kenelle täyteainehoito ei sovi?
  Täyteainehoito ei sovi sinulle, jos: ● olet raskaana tai imetät ● olet alle 18-vuotias ● sinulla on jokin autoimmuunisairaus aktiivissa tilassa ● sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoiminta ● sinulla on reuma tai vaikea diabetes (keskustele lääkärisi kanssa) ● sinulla on käytössäsi verenohennuslääkkeet ● sinulla on vakavia allergioita tai tulehduksia ●sivulla on muu ihosairaus hoidettavalla alueella
 • Kauanko lopputulos säilyy?
  Täyteainehoitojen vaikutus kestää noin 8-12 kuukauden ajan. Aineenvaihdunta vaikuttaa täyteaineen pysyvyyteen. Jokaisen täyteaineen pysyvyys on yksilöllinen. Täyteaineen pysyvyyteen vaikuttavat: asiakkaan ikä, ihon kunto ja hoidettava alue. Esimerkiksi poskessa täyteaine pysyy pidempään kuin huulessa. Täyteaineet ovat erilaisia. Kestävyyteen vaikuttaa siis myös täyteaineen määrä ja se, mitä täyteainetta käytetään. Hoidon voi vahvistaa/uusia vasta yhden kuukauden jälkeen, jos aine on molemmilla kerroilla samaa.
 • Ovatko täyteainehoidot turvallisia?
  Täyteainehoidot on turvallisia, sillä käytämme hyaluronhappotäyteaineet ovat laadukkaita ja tutkittuja. Ne eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia. Aine poistuu kehosta vähitellen, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus. Kesto vaihtelee muutamasta kuukaudesta jopa yli vuoteen. Käsittelyn jälkeen sivuvaikutuksia ovat ohimenevä punoitus ja turvotus pistoskohdissa. Vakavat haittavaikutukset ja allergiset reaktiot ovat hyvin harvinaisia.
 • Miten täyteaine pitäisi valita?
  Täyteaine päätetään asiakkaan kanssa paikan päällä, kun ammattilainen käy asiakkaan toivomukset ja tarpeet läpi. Hoidossa pitää huomioida jokaisen yksilölliset huulet. Huulen joustavuus on jokaisella ihmisellä erilainen. Täyteainehoitaja kertoo tarvittaessa, onko edes tarvetta täyttää huulia vai pitäisikö odottaa jonkun aikaa. Emme toteuteta ylimeneviä täyteainehoitoja. Tavoitteena on tehdä turvallista, kaunista ja yksilöllisten tarpeiden mukaista, luonnollista lopputulosta.
 • Mitä tulee huomioida jälkihoidossa?
  Lue aiheesta Tärkeää Huomioitavaa-sivulta. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoidon onnistumisen kannalta!
bottom of page