top of page
Face_edited.jpg

Skinbooster- & Biorevitalisaatio-hoito

Syväkosteuta ihoasi saadaksesi entistä kimmoisamman ja heleämmän lopputuloksen. Ihosi on kuin uudestisyntynyt.

SKINBOOSTER-HOITO, MIKSI TÄTÄ HOITOA TARVITAAN?
 

Meillä kaikilla ihoon alkaa vähitellen elämän aikana muodostua hienoja juonteita ja ryppyjä. Tyypillisesti vanheneminen alkaa silmien ympäriltä ja kaulalta. Iho kuivuu ja menettää joustavuuttaan. Iho myös altistuu paljon erilaisille rasituksille, kuten auringolle ja saasteille. Tämä näkyy ihossa ajan kuluessa.

Ikääntyessä iho menettää vähitellen ihonalaiskudostaan ja tästä syystä iho ohenee, minkä voi kokea ihon niin sanottuna velttoutena tai että iho on tyhjän tuntuinen. Näin kasvot menettävät osan täyteläisyydestään ja iho laskeutuu alemmaksi.

MIKÄ ON SKINBOOSTER-HOITO?

 

Ihon biorevitalisaatio eli skinbooster-hoito tarkoittaa kevyen, ei-ristisidotun hyaluronihappogeelin injektointia ihon sisään pienten mikropistosten avulla.

 

Skinbooster-hoitoja voidaan tehdä koko kasvojen alueelle, tai ainoastaan ongelmakohtiin, kuten silmien ympäristöön, huulten pystyjuonteisiin, kaulan, dekolteen tai kämmenselkien nuorentamiseen. Skinbooster -hoidolla voidaan myös syväkosteuttaa huulia. Yhdellä hoidolla saadaan jo ihon kuntoa selvästi parannettua, mutta pysyviin tuloksiin päästään sarjahoidolla (2-3 kertaa 2-3 viikon välein). Tulosten ylläpitoon riittää kaksi skinbooster-käsittelyä vuodessa.

 

Skinbooster hoidon avulla ihosta saadaan kirkas, kiinteä ja kosteutettu. Asiakkaan elintavat vaikuttavat tulosten pysymiseen paljon. Tulosten näkyminen on hitaampaa ikääntyneellä iholla kuin nuoremmalla.

Skinbooster-hoito parantaa ihoa kauttaaltaan, ei ainoastaan pistoskohtia. Skinbooster soveltuu myös hyvin ennen isompien toimenpiteiden tekoa valmistavana hoitona. Pistosten ansiosta isompia toimenpiteitä ei tarvita niin usein. Esimerkiksi botox ja täyteaineet vaikuttavat skinboosterin avulla pidempään.

SKINBOOSTER-HOIDON HYÖDYT


• Ihosi on aiempaa kimmoisampi ja tasaisempi

Iho on syväkostetutunut

Ihon pintarypyt ovat madaltuneet tai jopa hävinneet

Iho on kirkas, heleä ja tasaisen värinen

Mahdolliset aknearvet eivät enää näy yhtä selvästi kuin aiemmin

bottom of page