top of page
P3240892-02_edited.jpg

Hiuskäsittelyt

HIUSKÄSITTELY image

KAMPAAMOSTAMME

Meille hiusalan ammattilaisina on tärkeää, että asiakkaana sinä saat ystävällistä ja yksilöllistä palvelua. 

Tavoitteenamme on, että saat hiuksesi voimaan hyvin ja näyttämään kauniilta. Haluamme luoda laadukkaasta palvelukokemuksesta elämykseksen arkesi keskelle.

 

Tämä mahdollistaa kaunis toimitilamme aivan Oulun ydinkeskustassa. Poikkeuksellista toimipaikastamme tekee sen, että palvelemme sinua Puistolan tiloissa sisäpihan puolella, ja pääset saavut kaiken kiireen ja vilskeen keskeltä suoraan rauhan keitaalle. Eli kun haluat rauhoittua ja rentoutua sekä saada huippuammattilaisten palvelua hiusasioissasi, käänny meidän puoleemme.

Meille tärkeää on myös käytettävien tuotteiden laatu ja se, että palvelut on yksilöitävissä jokaisen tarpeisiin sopivaksi. Näistä syistä meillä on käytössämme muunmuuassa hyvin korkeatasoiset Four Reasons tuotesarjan tuotteet. Tuotesarjoista löydämme hiustenvärjäyskäsittelyissä jokaiselle asiakkaalle tarpeidensa mukaiset tuotteet, aina kiiltokäsittelyistä isompiin vaalennustöihin. 

Lisäksi käytössämme on myös muiden sarjojen helmiä, kuten L'Oréalin Metal DX, Olaplex, K-18 ja Kevin Murphy.

Meidän jatkuva ajanhermolla oleminen uusien tyylien, tekniikoiden ja tuotteiden suhteen on avain siihen, että sinä saat sen mitä tulet hakemaan.

HIUSKÄSITTELYT: text
BMR_Group_Shampoo_treatment_serum_2024-1200x630px_edited.png

HIUSTENHOITOA KOKONAISVALTAISESTI: Bio-Molecule Repair™

Vaurioituneen hiuksen hoitaminen vaatii kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Kun hiukset ovat kärsineet vaurioita, ne tarvitsevat enemmän kuin vain yksittäisen korjauksen. Olemme valinneet tämän sarjan kampaamoomme, koska sen toimintamekanismi on todella monipuolinen.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -sarjan tuotteet tarjoavat ratkaisun, joka ylläpitää hiusten rakenteen toimintaa ja korjaa sisäisiä vaurioita niin, että muutos tuntuu ja näkyy. 

Miksi valita Bio-Molecule Repair™?

  1. Suojaa hiuksia vaurioilta: Sarja tarjoaa tehokkaan suojan hiuksille ulkoisilta vaurioilta.

  2. Korjaa hiuksia sisältä ja ulkoa: Tuotteet eivät pelkästään peitä ongelmaa, vaan korjaavat hiuksia niiden syvimmällä tasolla.

  3. Vahvistaa hiuksia: Hiuksista tulee vahvemmat ja terveemmän näköiset.

  4. Kosteuttaa ja antaa joustavuutta: Tuotteet kosteuttavat hiuksia syvältä ja tekevät niistä helpommin hallittavat.

Bio-Molecule Repair™ -teknologia toimii kolmella tasolla:

  1. Ylläpitää: Mineraalisuolat ja biopolymeerit ylläpitävät hiusten kosteustasapainoa ja estävät vaurioita.

  2. Suojaa: Biopolymeerit suojaavat hiuksia ja antioksidantit ehkäisevät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

  3. Korjaa: Aminohapot korjaavat hiuksia vahvistaen niitä ja tekevät niistä kestävämmät.

Sarja koostuu vain kampaamopalveluna saatavasta hoitosuihkeesta ja myös kotikäyttöön tarkoitetuista shampoosta, tehohoitoaineesta ja seerumista.

Kampaamosta saatava suihke on korjaava ja suojaava, joka ylläpitää hiusten kuntoa käsittelyjen aikana ja korjaa vaurioita.

Voit pitää huolta hiuksistasi päivittäisellä kotihoidolla käyttäen Bio-Molecule Repair™ -shampoota, tehohoitoainetta ja seerumia. Sarjan kaikki tuotteet löydät meiltä.

Hiukset ja metallipitoinen vesi

Vesijohtoveden laatu ja pH -arvo vaihtelevat sen mukaan missä päin Suomea asut. Toisissa kaupungeissa hanavesi johdetaan pohjavedestä, joka on yleensä laadultaan parempaa kuin pintavesi ja vaatii vähemmän käsittelyä. Jos pohjavettä ei synny tarpeeksi, voidaan valmistaa tekopohjavettä, joka imeytetään maaperään järvi -tai jokivettä käyttämällä. 

Suurten kaupunkien vedentarpeeseen ei yleensä riitä pohja -tai tekopohjavesi. Esimerkiksi Oulussa käytetään Oulujoen vettä ja pääkaupunkiseudulla Päijänteen vettä. Niiden käyttö vaatii enemmän käsittelyä kuin pohjavesi.

Koska kampaamomme sijaitsee Oulussa, kerromme nyt siitä, miten juuri oululaisten hiusten hoitoon vaikuttaa käyttämämme vesi. Veden laatua miettiessä tulee ottaa huomioon kaksi asiaa: veden pH -arvo ja veden kovuus.

Veden kovuus tarkoittaa sitä, kuinka paljon vedessä on kivennäisaineita, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Jos niitä on paljon, vesi määritellään kovaksi. Pehmeä ja hapan vesi syövyttää metallisia vesiputkia ja irrottaa niistä haitallisia aineita. Tämän takia vesilaitokset lisäävät usein raakaveteen kalkkikivestä saatavaa kalsiumkarbonaattia. 

pH-arvo kuvaa veden happamuutta eli vetyionien määrää.  Hiusten kannalta parhaan pesuveden pH- arvo on lähellä ihon ja hiuspohjan pH:ta, joka on noin 4,7. Oulussa veden pH vaihtelee 7.0 -8,3 pH:n välillä. Vesi on siis lievästi emäksistä. Emäksinen vesijohtovesi turvottaa hiuskeratiinia, mikä tekee hiuksesta karheamman ja kuivemman tuntuisen kuin happamampi vesi, kuten järvivesi.

Varsinkin luonnonkiharassa hiuksessa tämä näkyy pörröisyytenä ja takkuisuutena. Myös putkistosta voi liueta veteen metalleja, kuten rautaa ja kuparia. Metallien kertyminen hiuksiin tekee niistä mattapintaiset, jopa tahmaisen tuntuiset ja hiukset saattavat vihertää. Terve hius kestää paremmin ulkopuolisia epäpuhtauksia, kuin vaalennettu ja paljon käsitelty hius. 

Miten voit hoitaa hiuksiasi parhaiten ottaen huomioon edellä mainitut asiat?

1. Huoledi ruokavaliosta

Hiukset tarvitsevat ravinteita siinä missä muukin elimistö. Huolehdi riittävästä vitamiinien, hivenaineiden, proteiinien ja pehmeiden rasvojen saannista. Muista juoda tarpeeksi vettä.

2. Käytä hoitoainetta

Vesipesu shampoolla avaa aina hiuksen pintakerrosta, jolloin tarvitaan hoitoainetta sulkemaan ja siloittamaan hiuksen pintaa. Hoitoaine valitaan hiuksen kunnon mukaan, yleensä hyvä valinta on mahdollisimman kosteuttava tuote. Parhaiten hoitoaine imeytyy jos hiusta ensin pyyhekuivataan, jolloin ylimääräinen vesi ei pääse laimentamaan tuotteen vaikutusta.

3. Puhdista hiukset säännöllisesti

Markkinoilla on saatavilla shampoita ja hoitoaineita, jotka poistavat metalleja ja mineraaleja hiuksesta. Tällainen puhditus kannattaa ottaa mukaan hiustenhoitorutiiniin ja tehdä se kerran kuukaudesa. 

4. Hanki suihkusuodatin

Suihkusuodatin puhdistaa putkistosta irtoavia epäpuhtauksia ennen kuin vesi on kosketuksissa ihoon ja hiuksiin. Suodattimet puhdistavat vedestä mm. rautaa, ruostetta, kalkkia, klooria ja bakteereja.

unnamed_edited.jpg

L'Oréal Metal DX-tuotesarja

 

L'Oréal Metal DX Shampoo

Hiukset voivat altistua erilaisille metallipartikkeleille, kuten kuparille, jotka voivat tunkeutua hiussäikeisiisi. Tämä puolestaan saattaa aiheuttaa riskejä hiusten katkeilulle ja värimuutoksille.

Metal DX Shampoo on täynnä innovatiivista teknologiaa, se sisältää glykoamiinia ja ioneja, jotka auttavat puhdistamaan hiussäikeet ja poistamaan kertyneitä metallipartikkeleita, kuten kuparia, samalla raviten hiuksia.

L'Oréal Metal DX Mask 

L'Oréal Metal DX Mask tarjoaa hiuksillesi tehokasta suojaa metallipartikkeleilta, samalla raviten ja kosteuttaen niitä.

Metal DX Mask sisältää ainutlaatuisia ainesosia, kuten Glicoamine ja Ionene, jotka auttavat suojaamaan hiuksia metallipartikkeleiden kertymiseltä. Naamio tekee hiuksista vähemmän huokoiset, jolloin ne ovat vahvemmat ja ravitummat. Se ei myöskään latista hiuksia, vaan antaa niille suojaa, ravitsevuutta ja kosteutusta.

Metallinpoisto-käsittely kampaamossamme

Hiuksiin suihkutetaan ensin  L’Oréal Metal DX -esikäsittelyaine, jonka annettaan kuivua hiuksiin luonnostaan. Seuraavaksi hiukset pestään L’Oréal Metal DX -shampoolla. Sen jälkeen levitetään L’Oréal Metal DX -hoitoaine. Lopuksi laitetaan L’Oréal Metal DX -hiusnaamio, jonka aikana tehdään viiden minuutin rentouttava päähieronta. 

Käsittely syväpuhdistaa hiuksen tuotejäämistä, metallikertymistä ja antaa hiuksille lisää kiiltoa, sekä sileyttä. Suosittelemme sitä lisäpalveluna esimerkiksi hiustenleikkauksen  yhteydessä.  Sarjan kaikki tuotteet löydät meiltä.

MITÄ TULEE OTTAA HUOMIOON KAMPAUSAIKAA VARATESSA?

1. Varaa aikasi hyvissä ajoin. Kesälauntait ja yleiset juhla-ajat ovat aina kiireistä aikaa, myös meillä.

2. Etsi valmiiksi kuvia joista näkyy minkä tyylisen kampauksen haluat. 

3. Pese hiukset edellisenä iltana jotta ne ovat kampauspäivänä puhtaat ja täysin kuivat. Älä käytä liian siloittavia tuotteita jotka haittaavat kampauksen pysymistä. 

4. Jos haluat kampaukseen koristeita, esimerkiksi kukkia, hiuskoruja tai helmiä, otathan ne mukaan. On hyvä kertoa niistä kampaajalle ennen kuin alatte tekemään kampausta. 

5. Varaa aikasi mieluiten soittamalla tai sähköpostin kautta jolloin pystyt jo valmiiksi suunnittelemaan kampausta yhdessä kampaajan kanssa.

TÄYTEAINEHOIDOT: Text
bottom of page