top of page
Flawless Skin_edited.jpg

Plasma Pen-hoidot

Plasma Pen By Louise Walsh - Plasmakynähoidot


Kiristä ja tasoita ihoa kauniisti - vaihtoehto muun muassa kirurgisille silmäluomileikkauksille. Markkinoiden tehokkain Plasmakynähoito.

PLASMA PEN-HOIDOT: Image

MITÄ ON PLASMA?

Plasmasalama syntyy, kun ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa höyrystymispisteen tuottaen ns. plasmaa, joka välittömästi supistaa ja kiinteyttää ihoa.

Plasmasalamasta ihon pintaan muodostuu lämpöpiste, joka vapauttaa lämpöä syvemmälle ihoon, aina dermikseen saakka. Tämä käynnistää ihon luonnollisen kiinteytymisreaktion, joka jatkuu kuukausia itse hoidon jälkeen.

PLASMA PEN-HOIDOT: Text

MIKÄ ON PLASMA PEN HOITO?

Hoidossa muodostetaan plasmalla iholle pieniä mikrotraumoja. Laitteen hoitopää ei kosketa ihoa vaan trauman tekee plasmasalama. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja iholle. Hoidon jälkeen jäljet näkyvät iholla n. 5-10 päivää, jonka jälkeen iho jatkaa vielä uudistumista ja kiinteytymistä jopa 12-viikkoa. Hoito on turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton.

Plasmalla voidaan poistaa iholta mm. luomia, raskausarpia, maksaläiskiä sekä kiristää huomattavasti kasvojen, kaulan ja vartalon ihoa. Sillä voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja kasvojen alueelle.

PLASMA PEN-HOIDOT: Text

PLASMA PEN HOITOA EI SUOSITELLA, JOS SINULLA ON:

Allergioita puudutusaineelle
Kortisoni- tai steroidilääkitys, verenohennuslääkkeet, tulehduskipulääkitys
Taipumus arpikudoksen liikakasvuun, ihon pigmentoitumiseen
Sydämentahdistin tai rytmihäiriöt tai implantteja pään alueella
Heikentynyt immuunijärjestelmä tai ongelmia verenhyytymisessä
Munuais- tai maksasairaudet, diabetes, epilepsia, häiriö lymfakierrossa, ihottuma, ihorikko tai tulehdus hoidettavalla alueella, vitiligo

• Olet raskaana tai imetät

PLASMA PEN-HOIDOT: Text

HOIDON JÄLKEEN HUOMIOITAVAA:

Punoitus, turvotus, kuivuuden tunne ja lievä kutina ovat normaaleja reaktioita, joita on odotettavissa hoidon jälkeen. Voit käyttää kylmäpussia hoidetulla alueella parina päivänä hoidon jälkeen.
Ihollesi muodostuu heti hoidon jälkeen pieniä pistemäisiä rupia, jotka irtoavat itsestään noin 5-7 päivän kuluttua.
Hoidetulle alueelle ei saa laittaa paranemisvaiheessa mitään muuta kuin jälkihoitovoidetta niin kauan kun rupi on nähtävillä.
Saat suulliset ja kirjalliset ohjeet, kuinka hoidat ihoasi hoidon jälkeen.

PLASMA PEN-HOIDOT: Text
bottom of page