Kosmetologipalvelut

 

KOSMETOLOGIPALVELUT

Kosmetologipalveluistamme löydät hyvän valikoiman kauneudenhoitopalveluita, päästä varpaisiin. Meiltä saat juuri sinun ihollesi räätälöydyn kasvo-/jalkahoidon tai rentouttavan hoitohetken arjen keskelle. 

Ammattitaitonen kosmetologimme hoitaa kaikkia asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaan, pyrkien ratkaisemaan monenlaisia kauneudenhoidon ongelmia laadukkailla tuotteilla.

Kosmetologisiin palveluihimme kuuluvat erillaiset kasvohoidot, pedikyyrit, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, Lash Lift - ripsien kestotaivutus, Brow Lift - kulmien laminointi, sokeroinnit sekä rentouttavat hieronnat.

SOKEROINTI - VALMISTAUTUMINEN JA JÄLKIHOITO

Sokerointi poistaa ihokarvat kokonaan ja samanaikaisesti kuorii ihon kuivan pintakerroksen hellävaraisesti. Sokeroinnin jälkeen karva kasvaa takaisin hitaammin ja hennompana, joten tiedossa ei ole inhottavaa, piikikästä ja kutisevaa sänkeä päivän tai parin päästä karvanpoistosta. Lisäksi kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ja niitä on miellyttävä levittää pehmeälle, karvattomalle iholle.

Sokerointikäyntien suositusväli on 3-6 viikkoa riippuen yksilöllisestä karvankasvusta. Sokeroidessa koko karva poistetaan ja sen ansiosta karvanpoistoväli pitenee sokerointikertojen karttuessa.  

Sokerointiin valmistautuminen 

  • Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

  • Älä poista karvoja ennen hoitoa, karvan olisi hyvä olla noin 0,5-1cm pituista. Suositeltavaa olisi olla sheivaamatta noin kaksi viikkoa.

  • Ethän käytä voidetta sokeroitavalla alueella samana päivänä. Iho puhdistetaan ennen sokerointia, mutta voiteen öljyt saattavat jäädä vähäisinä määrinä iholle ja vaikeuttaa sokerin tarttumista karvaan.

Sokeroinnin jälkeen

  • Vältä saunaa, solariumia, urheilua ja uintia 12 tuntia.

  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia

  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia

  • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.

  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat sekä karvatupentulehdukset.